Avis

2007-09-30 @ 22:26:07

Jag måste erkänna att jag är lite avis på min brosa som imorgon ska börja sin prao som varar i två veckor. Jag kommer ihåg att vi hade prao i två dagar i sexan och det var typ skitkul. Inte nog med att även att det var på ett apotek, utan jag var även med Emelie. Gud vad kul vi hade det, haha.
Men jag ser fram emot två veckors prao nästan termin. Men vart ska man praoa är frågan? Så fort jag får veta datum ska jag ut och leta. Kanske ringa runt och så..

Men sen vill jag även ha ett jobb vid sidan om. Typ som att vara barnvakt. Men vafan, ingen behöver ju barnpassning av de jag känner. Komigen people, ta ledigt en dag och låt mig ta hand om era barn, haha.
Men sen; hur ska man bli barnvakt? Alltså ska man sätta ut lappar eller vadå? Skulle nog kännas lite konstigt att göra det iofs.

Skolfotografering

2007-09-30 @ 12:48:15

Som ni ser så skiner solen så fint här i stockholm. Den kom precis på fel dag för mig. Hade behövt den igår. Idag ska jag plugga, ta en sväng till centrum och köpa viktiga saker såsom present till Dita och iPodskal (ett sånt i silikon) och senare efter det där med centrum ska jag hem och fixa mig inför imorgon då det är (tada) ... SKOLFOTOGRAFERING.
Alla dessa år har jag inte blivit nöjd med mig själv (jag räknar mest från sexan och uppåt. I de lägre klasserna var jag liksom liten, så det spelar igen roll) på skolfotona, men i år har jag bestämt mig för att det ska bli skillnad. Jag ska inte överdriva med smilet som jag alltid råkar gör, haha. Sen ska jag inte heller spänna ögonen so damn mycket. Jag ska vara naturlig med ett litet smile. Yes.

Klädmässigt har jag funderat på ett par sneakers i vitt, svarta leggings, svart kläning & örhängen i guld eller med typ mönster. Vad tycker ni om det? Har tvekat lite på svart på skolfotot, men det kanske kan funka. Hm, vi får se. Kanske ändrar mig på vägen. Men en dagens outfit kanske ni får imorgon.

Mer människor som henne!

2007-09-29 @ 20:49:12

image546

Känns som min blogg varit en aning ytlig på sistonde. Eller kanske lite ego också. Hm.. En sak jag vil att ni ska veta är att jag inte är det alls. Visst, lite ego och ytlig kan man vara liiite ibland. Men som med allt annat finns det en gräns.
När man donerar 240 miljoner kronor till behöande kallar jag det långt ifrån ego. Verkligen.
Vem som då gjorde det var Shakira. Alltså donerade hon hela 240 miljoner kronor genom fonden
Latin America for Solidarity Foundation som hon skapat med nobelpristagaren Gabriel Garcia Marquez för att hjälpa  katastrofernas offer i  Sydamerika.
För den intresserade finns det mer att läsa om här.

Glömde ju...

2007-09-29 @ 14:31:40

 

Svart känning som egentligen är en topp, men jag hittade den i L på Generous avdelningen så den blir perfekt som klänning, Lindex, Drygt femtiolappen. Gosig mössa och ovanligt skärp, KappAhl, 5 respektive 10 kr. Klänning i grått som jag förut köpt i brunt (men ska lämna tillbaka), Gina Tricot, 49 spänn. Det var grejer det, va?


Dessa saker har jag fyndat under just denna vecka. Är ganska glad över de. Blev inte mycket alls att lägga ut för att få med de hem. Sen att mamma köpte den svarta klänningen till mig igår när vi var i centrum, gjorde inte saken sämre alls.
Förresten, allt var på rea.

Hjärtan

2007-09-29 @ 14:14:29

Ända sen jag var liten har jag haft en speciell förkärlek till hjärtan. Det som ligger bakom det är hur jag var som lite, alltså jag var ju ingen pojk-flicka. Jag hatade att klätra i träd, röra på maskar och gegga ner mig. Jag föredrog istället att rita, göra pärlhalsband/armband, leka med dockor och höra sagor.
Yep, så var det. Och jag är nog lite så även nu också. Jag kanske inte leker med dockor eller så i den här åldern, men jag håller mig mer till "tjej" saker.

Anywaaaaay, inlägget var inte menad att handla om vad jag gillade/gillar att göra, utan om ett par fina små ting jag tror jag ska slå till på. Nämligen ett par hjärtörhängen från H&M. Jag är helt fast i de. Vad det är som lockar vet  jag fan inte, men kanske det att det är hjärtan?
Runt 40 spänn kostar de hos H&M.

148935-2001
(de åt vänster är de jag vill ha, men jag vill dock ha de i guld. Jag passar ju bäst i guld)

Bild: Kenza

Passa på!

2007-09-29 @ 11:48:27

98065-539

Fick igår ett mess till min PA av just de (playahead). Där fanns denna bild. Den har inte bara en fin Elsa Hosk med en störtfin klänning, utan även en rabatt-kod för den som gillar att shoppa på internet och därav Nelly.se. Bra va?
(Vet dock inte riktigt om man får göra såhär, men jaja. Enjoy?)

Förresten, för att din kod ska fungera måste du skriva in koden längst ner på hemsidan.

GOD MORGON

2007-09-29 @ 11:23:38

Trotts att klockan är över elva väljer jag att skriva God Morgon till er. Det beror nog mest på att jag nästan precis vaknat och så. Jag har sovit som en riktig stock. Om inte bättre. Härliga drömmar och härlig sömn. Vad knäcker det egentligen?

Idag är det ju lördag, alltså måste jag hitta på något. Skulle gärna vilja träffa Proma då det var några veckor sen vi luffade tillsammans. Men vädret ska såklart alltid vara ett minus när man vill hitta på något.
Kanske hittar på något med Emelie. Blir alltid något roligt till slut!
Vad ska ni göra då?

Dimmigt

2007-09-27 @ 07:23:04

Allt är dimmigt ju. Nästan lite spökigt dimmigt. Om man kollar ut genom fönstrerna ser man bokstavligt talat INGENTING. Haha, lite scary. Sen är det bara 5 grader ute. Alltså åker goshalsduken på. Yeeeeep.


Glöm nu förfan inte!

2007-09-26 @ 20:58:57

Greys Anatomy är inte värd att missa, alltså nästan tvingar jag er att komma ihåg att sätta på femman klockan nio ikväll. No mather what. Förresten, har ni sett reklamen? Gud, jag tror det här avsnittet kommer vara skitbra. Vi får se.

Sen klockan 22:25 kommer Myggan - en animerad komediserie. Såg en bit av förra avsnittet och den var ju skitrolig! Gillar man Filip och Fredrik borde man lungt se den; den är helt i deras stil. Det är ju faktiskt de sen som har skapat serien.
Btw, jag har hört att Ebba von Sydow ska vara med i serien och pimpa bilar, haha!

image534

Den här listan funkar ju alltid

2007-09-26 @ 16:45:07

Dagens låt: "Where is the love" med Black eyed peas. Så gammal, så bra.
Dagens dusch: Har inte hunnit än, är ju hemma hos Emelie
Dagens smink: Det vanliga; foundation, brunpuder på kinderna, mscara och ögonskugga.
Dagens händelse: Svårt. Kanske när Emelie läste en rejäl bit ur boken "Kukbruk" (?)
Dagens planer: Repetera i SO ikväll, sen typ bara chilla.
Dagens vill ha: Hm, till att börja med mer pengar, sen kanske ett jobb vid sidan om allting? Typ barnvakt?
Dagens saknad: Sommarlovet och helgen, hah!
Dagens drog: pilla på luggen eftersom den typp blev miffad efter Idrotten som vi hade först av allt idag. Störande asså! Längtar grovt mycket efter innegympa!
Dagens tråkigaste: Svensklektionen. Kan det bli drygare?
Dagens finaste: Emelie salladberg med fiskpanneter under. HAHAHA!
Dagens måste: Repetera inför omprovet imorgon. Alltså jag måste inte göra om den, men jag var inte klar så...
Dagens dricka: Har inte druckit något sen klockan 04:00 imorse ;P
Dagens köp: Klänningen som jag har i brunt, fast denna gång köpte jag den i grått. Skulle köpt presenter till Dita, men jag pallade inte alls gå runt i centrum. Förresten GRATTIS DITA!
Dagens mat: inget, fastar. Men åt lite imorse (04:00 på morgonen).
Dagens sjuka: hm...
Dagens kärlek: Jag är bitter, jag visar ingen kärlek till NÅGON! Hahah, driiiiiver.
Dagens mående: Vet inte, lite hungrig och smått häningig.

98065-533
Bild på Elin Kling från tidningen Café. Visst är den fin?

Cory Kennedy

2007-09-26 @ 16:04:54

98065-532
Jag kan inget mer än att säga att jag gillar henne och hennes t-shirt. HOMER <3

Jag. Älskar. Tishor. Med. Tryck.

2007-09-26 @ 15:23:36

image527
Som ni kanske märk så har jag på sistonde köpt en massa tishor. Eller okej, jag har köpt e massa, men glömt att visa upp de. Men jag skrev ju t. ex. om det här. Men gud vad jag älskar t-shirtar. Speciellt de med lite lite oversize och väldigt fint tryck. Den som Freja Kjellberg var lite små cool tycker jag. Bra exempel på en Sofia t-shirt.
På tal om kläder så köpte jag en grå klänning. Ni vet en sån som jag redan har i brunt. Funderar på att lämna tillbaka en, men jag vet inte. De är så pass billiga att jag har råd att behålla båda.









SHAKE IT

2007-09-25 @ 19:54:24

Har varit på något shake it humör hela dagen idag. Har velat typ helt plötsligt bara shake:a och så. Haha, ibland kommer sånna dagar. Annars har dagen varit lite smått trög men ändå bra. Och med bra syftar jag på hemkunskapsprovet som jag klarade! Hoppas, hoppas jag får bra betyg! Alltså vår lärare säger snabbt på lektionen om vi fått godkännt eller ej, sen efter någon vecka eller så får vi provet i handen. Yep, yep.

Men sen har jag faktiskt fått shake:a. Typ i alla fall. Dansat kan man ju säga. Det var skitkul. Runt halv fem började dansen och var typ en timme. Läraren var bra och skön. Han hade humor, han. Men sen eftersom jag inte dansat i någon grupp på mer en ett år kände jag mig en aning klumpig. Men, men. Det kommer ju säkert ändras.
Jag ser fram emot hela den här terminen med dansen!

Något jag dock inte ser fram emot är franska läxan. Damn.

Stressigt värre!

2007-09-24 @ 18:47:18

Ska alldeles snart föna håret så det här får gå snabbt. Den här veckan kommer att vara det man kallar SKIITSTRESSIG så för er som förväntarer en bra uppdaterad blogg; sorry. Vi har liksom redan prov imorgon och jag har inte pluggat ett skit känns det som (och det är även så :S).

Var förövrigt i stan idag för att kolla tilll tandställningen och så. Den var det inget fel på, men jag har börjat tröttna rejält på den. Den bara står ivägen känns det som. Men om några månader tror jag att den ska bort.
    Anyway, stan brukar för mig typ alltid betyda. Idag gjorde det dessvärre inte det. Ja, DESSVÄRRE. Brukar ju gilla att komma hem med något efter en runda i stan. Annars känns ju rundan så meningslös.
Var ju faktiskt nära på att köpa en grå munkjacka från H&M som jag så gärna vill ha. Blev ju då inte av för att storlekarna krånglade. Den satt SKIT bra och allt, men sen var längden så kort. Fan ta er Divided! Får prova herr-avdelningens XS eller nåt och se om den kanske passar.


Dagens shopping i bilder

2007-09-23 @ 21:17:28


Bildkvalitén är inget att hurra över
  1. Blå t-shirt med skönaste trycket, Vero Moda för 50 kr!
  2. Vit lite oversize t-shirt med texten "I know U want me", Vero Moda även för 50 kr!
  3. Brun klänning från Gina Tricot för endast 49 kr.
  4. Fin topp med fint tryck från H&M för 98 pix.
  5. Brun oversize t-shirt från H&M herr för 49,50 kr. Har köpt två i nästan samma storlek fast i olika färger förra veckan. Så jävla bekväma de är!
  6. Hjärthalsband från H&M för 29,50 kr. Emelie har också en sån, så jag tänkte barnsligt nog att det kunde vara vänskapshalsband, heh.

Söndag

2007-09-23 @ 20:19:38

Jag håller med om att rubriken är enkel, men dagen dessvärre var lite svår i början;

Allt började redan igår. Inte dagen, men stressen och paniken. Speciellt när jag tänkte "shit, det är Söndag imorgon och sen efter det MÅNDAG!". När jag tänkte så gick jag och kollade in min garderob lite för att planera vad jag skulle ha på mig på måndagen då. För er som än inte fattat det så var jag jävligt stressad. Just i det tillfället fick jag den där "VART tog alla mina kläder vägen?!"-känslan. Även då bestämde jag mig för att vakna hyfsat tidigt för att gå ner till centrum och shoppa. Sagt och gjort, som man säger.
Imorse runt 10 vaknade jag och klädde på mig. Sen var det centrum som gällde och jag shoppade minsann! Fyra t-shirtar, en klänning och ett halsband! Bilder lovar jag er, men inte idag.

Efter shoppingen drog jag mig hemmåt och då hade jag varit i centrum i drygt två timmar. Hemma tänkte jag sätta mig ner och plugga, men eftersom jag inte hittade min böcker så skippade jag det. Precis när jag satt mig ner ringde Emelie och frågade om jag ville vara med och kolla på en rad Beck-filmer med hennes syster. Vad kunde jag om inte tacka ja? 
Några minuter senare började "maratonet". Vi hann faktiskt med två Beck filmer. Beck - Spår i mörker och Beck - Gamen om man ska vara precis. Vi hann även med att se Big Momma 2.
Den förstnämnda filmen var riktigt äcklig. Nästan så att man inte vågar åka tåg någon mer gång, hah! Den andra var väl sådär, inte alls den bästa, men det var ändå spännande att se utredningen av någon anledning. Big Momma 2 var såklart skitrolig. En massa skratt hann man med.

Någon film ikväll?

2007-09-22 @ 20:10:26

Lördag för mig brukar ofta vara filmkväll. Runt klockan nio på kvällen brukar jag alltid sitta bänkad framför en film. Men idag verkar det inte komma någon som verkar bra. The break up kommer ju iofs om tio minuter på Canal +. Men den har jag ju sett. Kanske ser på Gladiator som jag fick låna av Emelie. Vi får se.

På tal om Emelie och filmer så har vi faktiskt kollat på två filmer idag. The Simpson movie & Beck - The money man. HAHAHAHA, fan vad sköööööööööööön Simpson filmen var! Haha, vi dog av garv. Hela filmen var så välgjord och verkligen något som får mig på världens bästa humör.
Beck filmen var inte heller dålig. Faktiskt bra för att vara en svensk film. Jag brukar inte alltid gilla svenska filmer, men Beck serien verkar faktiskt bra/helt okej! Borde lungt se fler av de.
Jaja, nu ska jag inte göra det hela drygt. Ha det bra, nu ska jag hitta på något!

Borde skrivit igår

2007-09-22 @ 13:34:35

Känner nu att jag borde skrivit igår om hur dagen var och så vidare. Men äsch, det kan göra det nu:
 
Kommer ni ihåg att jag tidigare skrev om att vi skulle ha SO prov igår (Fredag)? Det hade vi!
När jag och Emelie skulle plugga på torsdagen gick det åt helvete. Vi hade roligt istället och flummade runt. Fan vi måste ändra på det där, haha. Men några frågor hann vi gå igenom. Men till provet var de ganska onödiga, för ingen kom liksom med. Typ i alla fall.
 Men just det, sen när jag skulle plugga lite själv den kvällen så somnade jag skitenkelt och jättemånga gånger. Kommer ihåg att jag tänkte "Jag förtjänar det här. I alla fall 5 min" och sen paff så somnade jag. Sådär fortsatte det några gånger och nu i efterhand så ångrar jag det en bit.
På provet hade jag lite svårt med en fråga och det var den jag hade slarvat med att plugga på.
Men sen hann jag inte klart med provet. Hade en uppgift kvar och lite småsaker däremellan. Pratade med min lärare och hon sa att det gick bra om jag fortsatte med det någon annan gång. Lycka var då ordet.

Eftter skolan igår stack vi hem till Emelie för att hon skulle sitta barnvakt åt hennes lillasyster Elin. Var inte där så länge, men vi hann trotts det göra en del, som att skratta skiten av oss, haha!

På kvällen var jag ju skittrött och så, men jag hade lovat min brosa Mickey att kolla på Green Street Hooligans med honom vilket jag fick göra.
Filmen var för i övrigt skit bra! Så sorglig i slutet. Men för er som är intresserade av fotboll som vill granska mer i hur det funkar att vara huligan (det lät ju konstigt. Meningen då) och så borde verkligen se den. Ni andra med!

Innan jag avslutar inlägget tänkte jag bara säga FÖRLÅT till alla mina läsare. Jag har börjat blogga vid sämre tillfällen och jag har tydligen slutat svara på kommentararna. Ändring på det ska ske!

En snabbis

2007-09-19 @ 21:03:36

Jag har som vanligt skit mycket att skriva och berätta för er, men jag hinner inte med den. Och det är därför Greys anatomy börjar om några minuter. Jag kan förkorta det hela, tänkte jag.
Hade sovmorgon, Gick till skolan, efter skolan gick jag och Emelie hem till mig och pluggade, sen gick Emelie hem och jag åt (var konstigt nog inte alls så hungrig, åt nästan bara en portion! För er som inte förstår så fastade jag) och gick på promenad med Emelie, hennes syrra och hennes mamma. Det var skitkul. Efter det duscha jag och nu ska jag kolla på Greys Anatomy. Hoppas ni inte missar den. Nu på femman!

http://metatu.be/img/show/greys-anatomy.jpg
Bild: Google


P.S. Jag och Emelie har börjat röra på oss mer än vad vi gjorde förut. Och det är bra. Sen att vi börjar dansen på Tisdag gör inte saker sämre.

Desperate Housewives

2007-09-18 @ 19:02:46

98065-519

Missa inte premiären av Desperate Housewives klockan 21:00 på Kanal5 IKVÄLL!

Om att ha ont i typ bakhuvudet & andra saker

2007-09-18 @ 18:52:42

Fan vad hemskt det här är. Har gått runt och haft ont i huvudet heeeela dagen. Och speciellt i bakhuvudet. Känns som om någon står och trycker så goddamnit hårt.
Men sen är jag verkligen skithungrig och det beror ju såklart på att jag fastar idag. Yep, ni läste rätt. jag fastar. För er som inte vet så är jag faktiskt muslim. Yes.
Men om lite mer än en timme får jag äta. Ser fram emot det, hah!

Men nog om det. Nu har skolan satt igång på riktigt. Jag menar det. Nu är det bestämt att vi ska ha en rad prov på gång. Det första är SO provet som vi har redan nu på fredag! Om Demokrati och Diktatur. Intressant, huh?
Men nu undrar kanske några utav er varför jag verkar så spänd över det hela och det beror helt klart på att vi får betyg detta läsår. Det är första gången vi får betyg på riktigt.

Vad jag tror att jag försöker säga är att jag måste plugga lite extra fram till fredagen, alltså kanske det inte dyker upp så många nya inlägg. Vi får se.

Men fan, det känns som om jag har en massa olika saker att skriva om. Jag tänker inte avsluta det här inlägget här, nej.

Jag skrev för ett bra tag sen att jag hade sökt in till en dans men inte trodde att jag kom in. Jag hade fel. Igår när jag kollade posten hittade jag en lapp där det stog att jag hade kommit med, om jag fortfarande hade intresset kvar. Det har jag, så jag och Emelie (som också kom in) ska nog börja.
Påtal om Emelie och träning så frågade hon mig för en stund sen om jag ville ut med henne och hennes mamma och powerwalka. Såklart jag ville det, men tyvärr så kan/kunde jag inte. Ja, ni har ju läst om varför, hehe.


List of today

2007-09-17 @ 17:54:24

image516

Dagens låt: Fredag hela månan' med Afasi & Filthy. Lyssnade på den via Emelies mp3.
Dagens frisyr: utsläppt med kort snelugg. Plattat, fast med små lockar typ.
Dagens smink: Lite foundation, brunpuder på kinderna, mascara & guldig ögonskugga
Dagens klädsel: Mörkblåa jeans, tygskor & topp. Så enkelt var det.
Dagens händelse: Hm, skolan typ?
Dagens planer: ta det lungt och plugga lite.
Dagens vill ha: Sommarlov igen, haha. Eller okej, åtminstonde semster.
Dagens drog: hm.. vet inte riktigt. Men dagens beroende var att pilla på luggen.
Dagens tråkigaste: tröttheten
Dagens köp: INGET. Haha, jag är såå stolt. Jag kan faktiskt spara!
Dagens mat: Två mackor till frukost & Ckicken bits (eller vad det heter) med ris och sallad till lunch.
Dagens mående: Först pigg och livlig. Bra humor. Sen trött.

Någon mer än jag som saknar Prison Break & Wentworth Miller?

2007-09-17 @ 17:25:57

98065-515
Någon som vet när den börjar förresten?

Härlig dag

2007-09-17 @ 17:22:32

Jag varnar för ett lite "kära dagbok" inlägg.
Idag var en så strålande dag (fan jag låter som en lärare! GAAH). Nej, men helt seriöst så tycker jag det. Alla har varit på bra humör, allt har kännts så bra. Till och med när jag vaknade på morgonen kände jag att det skulle bli en bra dag.
Och vädret har inte svikit en heller. Dessvärre har den där tröttheten precis efter skolan och påväg hem gjort det. Som vanligt. Men what to do liksom? Det är bara att leva med den.
Eller inte. Jag och Emelie har bestämt oss för att börja träna tillsammans. Inom en snar framtid ska vi nämligen gå ut och powerwalka. Och det ska förhoppningsvis ske flera gånger i veckan.
Lite träning borde väl hjälpa till så att man blir någorlunda piggare? Hope so.

image514
Bilden har inget med inlägget att göra. Postar den bara för att den är asgullig.



Look-a-like

2007-09-17 @ 16:45:04

Jäääävlar, vad lika! Spanade in aftonbladet lite snabbt sådär eftersom jag har den som startsida och vad får man då se? Ett par svenskar som är skrämmande lika kändisar! Hade man skitit i att skriva det skulle jag verkligen trott att det var de (alltså kändisarna).

På tal om Look-a-likes; vem liknar du? Själv tycker jag att jag ibland kan likna Eva Mendez liiite ibland. Som t. ex. på den här bilden.

The Bourne identity, The Bourne Supremacy & The Bourne Ultimatum

2007-09-16 @ 18:38:24

Igår kväll visades The Bourne IdenitityKanal5. Från början när jag läste texten till filmen så verkade den inte så värst bra. Verkade och var är två olika saker. Jag älskade den! Thriller och liknande brukar inte alltid pricka in på mig, men jag måste erkänna att denna film verkligen gjorde det. För er som inte sett den; GÖR DET! Handlingen hittar du här.

Såklart finns det en fortsättning på den. Den heter The Bourne Supremacy.
Idag råkade jag bara ha tråkigt och sitta och kolla vad som skulle visas senare under dagen och vilken om inte just denna film skulle visas ikväll? Jag kommer sitta bänkad från kl. 21:00 iaf och glo på den. TV3 visas den på.

Om den filmen (The Bourne Supremacy) är bra, precis som den första så vill jag nästan se den tredje - på bio. Den tredje har ni väl sett på reklam? Den heter iaf The Bourne Ultimatum. Det är den sista filmen i samlingen.



Matt Damon i någon av dessa filmer.
 
Bild: Google

Nya iPod Nano

2007-09-16 @ 13:58:21

image511

Nu var det dags för Apple att göra så att jag känner mig dum, genom att skapa en nyare modell på iPod nanon som jag fick för några månader sen.

Med den nya kan man inte bara lyssna på musik och kolla på bilder (som man kunde med den gamla) utan man kan även kolla på videor! Färgerna på iPoden är nästan densamma, bara att jag tycker att de andra har finare nyanser och så.
Priset på dessa små saker har inte ändrats. Eller jo, den silvriga med 4 gb har sänkts i priset till endast 1 395 kr. Den kostade ju förut 1895 kr, eller hur? Konstigt, men bra i guess.



Jag känner att jag måste dra till OnOff imorgon och bara pilla på de. De ser så anorlunda ut ju!
Bilder & Källa: Apple.se

Hej snyggingar!

2007-09-15 @ 17:16:11

image510

Kolla vad jag hittade! Ett par schnygga skor från just Din sko. De var ju coola. Skulle passa skitbra nu till hösten med leggings, skinnjacka och en klänning. Men är faktiskt lite tveksam på om de skulle passa med jeans. Kanske lite, men jag vet inte..
Tror nog att de är sånna där legging/strumbyxor-skor. Meaning att man typ bara använder de till just det.

För den intresserade kostar de endast 200 kr. Kanske, kanske slår till på de. Fast jag vill ju också ha ett par slitna converse i någon färg eller ett par slitna sneekers.

Inspiration

2007-09-15 @ 15:27:58

98065-509
Hittade denna fina bild i H&M's webshop. Den är så inspirerande. Precis såhär vill jag se ut nu i höst. En enkel topp/klänning med skönt tryck, slarvigt hängande hår, cool sminkning och gråa tights/strumpbyxor. Grymt värre!

Fetto

2007-09-15 @ 14:53:52

Jag känner mig som ett fetto. Det kan bero på att jag inte har något att göra. Ingen verkar vilja göra något heller. Baaajs.
Sen är det skitkallt ute så det finns inte så många alternativ.

Jag behöver energi & en energikräm

2007-09-13 @ 18:05:57

När det är vardag måste jag som alla andra vakna tidigt som jag-vet-inte-vad bara för att hinna göra mig klar inför skolan. Det är jobbigt, speciellt när man bara får sisådär 7-8 timmars sömn. Detta resulterar ju såklart i att jag går runt och är trött i skolan.
Imorse när jag vaknade tog jag två stycken vitamin & mineral tabletter. Visst, jag blev ju liiite piggare än vanligt, men någonstans där emellan var jag fortfarande skit trött. Har ni några tips på vad jag borde göra för att inte vara så trött? Hur gör ni själva?

Nu kommer vi till problem nummer två; ringar under ögonen och ett trött ansikte. Jag vet att man borde använda typ sånna där maskar typ två gånger i veckan och jag vet att man borde använda krämer för ansiktet. Men VILKEN är bra och ger bra resultat. Alltså energikrämer snackar vi om då. Har faktiskt konstigt nog aldrig provat någon, så jag vet inte. Anyone?

Gröna Lund

2007-09-10 @ 20:26:55

Skrev ju i bloggen igår att jag skulle berätta om grönan som vi var på igår. Fine, det enda som behövs säga är fan nästan egentligen att det var BÄÄÄÄÄST! Jag och Emelie hade så kul!
   Haha, man kan nästan säga att vi skrek åt de andra, eftersom de var så tysta. I alla fall för tysta för att vara på Gröna lund. Enligt oss.

Under tiden vi var där (från att de öppnade enda tills de stängde) så märkte vi att de spelade in nåt. Kan ha varit en film eller liknande. Man får väl se. Men fan vad kul det skulle vara att se sig själv typ springa mot en attraktion och så i bakrunden.

Ja, det var väl allt som man kanske borde berätta? Ni vet väl säkert själv hur det är att vara på Grönan!?

image507
Bild tagen av mig, redigerad av Emelie ©

hej sängen

2007-09-09 @ 22:19:41

Idag var vi på grönan. Det var så jävla kul. Berättar mer om det imorgon. Inatt ska jag sova så skönt i min säng. Men först ska jag kolla lite på Bridget Jones som är på trean.

image506

En grå, oversize kofta

2007-09-08 @ 23:01:52

Nästa inköp borde faktiskt bli en enkel oversize kofta från H&M gerr eller liknande. Har funderat på en munkjacka i grått, men nu när jag hittade den här börjar jag dock tveka. Sen kan jag inte köpa båda två eftersom med den nästa månadspengen ska jag ha köpt även en brun kofta och några andra saker, som kanske en fin hårfärg och en basker?

image505
Tror den på bilden kostar 198 kr eller något liknande.
Bild: Hanna

Igår & idag

2007-09-08 @ 18:30:17

Tänkte berätta lite kort om de två senaste dagarna.
Igår var det ju skola och så som vanligt. Ganska okej skoldag. Fast ganska tröttsam i slutet, måste jag faktiskt erkänna. Efter skolan stack vi till Nikitas place och snackade en hel del med pizzamackor och glasspaket vid sidan om. Nyttigt värre ju!

Efter det var det dags att pallra hem för att äta middag. När jag var klar med middagen stack jag till Emelie och hos henne kollade vi på Linas kvällsbok. Eftersom det blev lite sent och mörkt ute när filmen var slut, så fick jag stanna hos henne och sova över. Senare under den kvällen kollade vi även på Se upp för dårarna. Båda filmerna var bra, men Linas kvällsbok var flera gånger bättre som bok. Och Viktor Axelsson som spelar Ivar i filmen är så gullig.

image504
Bild: Google

Runt klockan ett somnade vi plötsligt utan att ens anstränga oss. Vi var så fruktansvärt trötta. Sen att vi vaknade nio timmar senare gjorde saken inte så mycket bättre, haha. Men vi tog det lungt ungefär halva dagen genom att bara chilla, snacka och sånt.
För någon timme sen stack jag hem och här är jag.

Ännu en ny design!

2007-09-08 @ 17:30:47

YEY, nu har designen ändrats lite. Och ännu en gågn måste jag tacka sötaste Emelie.
TACK gumman <3.


Om du inte ser vad som har förändrats kan jag berätta att det är datumet och tiden för varje inlägg. Den har flyttats upp under rubriken, som ni ser. Sen har bloggen fått en personlig header. Skitsnygg är den!
Sen kanske ni märkt att man kan klicka på rubriken för att komma till det stället man kommenterar.
Yep yep, that's it. ;)

They wanna know

2007-09-05 @ 21:33:51


Tyck vad du vill om den. Jag älskar den iaf.

Idol

2007-09-05 @ 18:09:50

Såg ni på Idol igår? Hah, det gjorde jag. Fan vad kul det var! Visst, en del av det roliga är ju liksom tillgjort och så, men om man tänker efter är ju det det som man skrattar åt., Bland annat. Men fan vad jag älskar auditonen. De är så himla roliga. Det är ju nästan bara de jag följer. Fast det händer att man kollar en fredagskväll eller flera på finalerna. Jag ska försöööka följa Idol lite skarpare i år.

 Missa inte mer auditions ikväll!

image499
Bild:
Tv4

Biologi eftermiddag

2007-09-05 @ 17:38:20

Usch, vad länge sen det var jag skrev här. Känns det som. Egentligen var det ju bara några dagar sen. Men anledningen är att jag är helt inne i skolan, det vill säga skolarbeten, läxor och sånt. Kanske inte det roligaste, men om jag minns rätt har jag ju skrivit i bloggen att jag ska satsa på åttan och nian. Vill ju faktiskt ha bra slutbetyg och komma in på ett riktigt bra gymnasium. 

I  sjuan sköt jag alltid upp läxor och sånt så att jag pluggade till dagen innan förhöret eller så. Det var väldigt dumt av mig. Nu har jag ju i alla fall börjat göra framsteg. Som idag; jag öppnade biologi-boken så fort jag kom hem och började läsa om det vi typ ska ha ett muntligt förhör till. På fredag. Alltså som jag sa; jag börjar göra framsteg. 

Ganska småtråkigt inlägg, men jag kände att jag var tvungen att skriva av mig lite. Och ja, jag kommer f örsöka skriva i den här bloggen på vardagar lite mer.


Gimme More

2007-09-02 @ 17:23:41

Britney har släppt en comeback singel. Om du vill lyssna på den så tryck här. Singeln heter "Gimme more". Typiskt Britney att döpa den till det, hah!
Vad tycker jag om den? Hm, den är inte i min smak. Vad tycker ni om den?

98065-498
(allure's september-nummer)
Det är nästan så att man inte ser att det är Britney på omslaget.
Jag tror faktiskt att hon kommer göra en stor comeback.


Mr. Bean's Holiday

2007-09-02 @ 16:54:19

Såg nyss på Mr. Bean's Holiday. Har inte hyrt den eller så, utan jag såg den genom den här hemsidan. Olagligt eller ej, det vet jag inte. Men det är ju inte precis så att man laddar ner det. Och det är väl det (att ladda ner) som är olagligt?

Genom Tv links kan du se olika tv serier, tecknat & Animerat, filmer, dokumentärer och musikvideor. Kort sagt väldigt bra!
Fast det tråkiga är att alla filmer inte funkar och att de inte har alla avsnitt och så från serier.

http://www.gm.tv/media/images/1/t/bean1_gall_1.jpg
Bild: Google

Nog om det, nu ska jag väl ta och berätta lite om filmen? HAHAHA, säger jag bara. Den var såå rolig. Alltså gud vad man skrattar av den. I alla fall jag. Torr humor? Ääh, jag vet inte.
Men handlingen var typ väldigt enkel. Först börjar filmen med att Mr. Bean vinner en resa till Cannes. Sen är ju vägen dit inte så pass enkel för honom. Alla vet ju att en viss Bean alltid klantar till- och gör bort sig en massa, massa gånger?

Lose yourself

2007-09-02 @ 14:27:40

Eminem as Jimmy in Universal's 8 Mile
Dagens låt: Eminem - Lose yourself.

Anledningen till att det blir dagens låt kan bero på att jag såg filmen 8 mile igår.
Låten är bra och raderna är väldigt starka.
Bild: Yahoo

Kanske en header?

2007-09-02 @ 14:17:14

Kanske det är dags att skaffa en header till bloggen? Den ser så tom ut nu. Sen ser det ut som om jag aldrig skriver i den, av någon anledning. Eller det kanske är dags att göra någon annan stor förändring?
Ska i alla fall börja med att försöka skaffa en header av något slag. Förslag?

Regndroppar

2007-09-02 @ 14:13:11

Att min stil har blivit en aning streetigare är jag medveten om. Det är bra; jag gillar street. Skulle faktiskt vilja bli mer.
Det senaste plagget i lite streetända är denna långa hm, vad ska man kalla den? Cardigan? Munkkofta? Kalla den vad du vill.
Jag tycker hursomhelst (fan, jag har börjat säga det för ofta) att den är cool.



Hard choice

2007-09-01 @ 19:32:44

*PIIIIIIIIP* att två olika kanaler ska sända Gladiator respektive 8 mile under nästan samma tid. Bajs på det. Båda filmerna verkar ju liksom bra. Men what to do? Måste ju liksom ändå välja en. Den här gången tror jag att det blir 8 mile. Inte nog med att jag velat se den under en lång period. Men jag vet inte, pappa gör mig kind of förvirrad. Han tycker att Gladiator är jätte bra och värd att se. He-he, ruff situation over here.

http://img.stern.de/_content/52/09/520972/gladiator_250.jpg
Kommer jag se Russel Crow i Gladiator ikväll?

Gladiator sänds på Kanal5 klockan 21:00 till 00:00 & 8 mileTv4+ klockan 20:00 till 22:15