Tråkigaste valborg - EVER

2007-04-30 @ 21:32:11

Är precis hemkommen från den tråkigaste valborgn' EVER. En liten, fjuttig brasa, några personer med hopp och spänning, ett par tonåringar som har tråkigt (nej, jag menar inte våran grupp) och vad har vi där? Jo, den sämsta valborgn'. Haha!
Men vi hade i alla fall kul, träffade några andra och dog av skratt. Tack för en härlig kväll, tjejer!

http://www.falun.se/www/falun.nsf/V-bild/B5A5350878309FC4C1256FF10040EFD7/$FILE/Majbrasa_XL.jpg
Majbrasan in our dreams

Tjejsnack V. 18

2007-04-30 @ 12:32:32


Språk

98065-268 Pratar du något språk utöver svenska?

Yes, engelska, arabiska (typ marockanska) och nybörjar-franska.
98065-268 Vilka språk har du studerat?

Gick på hemspråk (arabiska) men det funkade inte så bra, men annars studerar jag franska i skolan.
98065-268 Har du någon gång läst en hel bok som inte varit på svenska?

Yes, det har jag!
98065-268 Tycker du att det är viktigt att kunna andra språk?

Aah, det är det nog
98065-268 Vilket språk önskar du att du kunde?
Hm... Spanska, bättre arabiska/marockanska & flytande franska, sen är jag nöjd (;

Vila i fred, sötnos!

2007-04-29 @ 20:41:45

image319
R.I.P. Vanilj "Cookie" Choclate

Tre outfits att lägga på minnet

2007-04-29 @ 14:41:09



Streetstyle är en av de grymmaste sakerna i modet, verkligen! Det är så kul att se olika människors peronliga stilar, som man ibland själv kan bli inspirerade av.

Just nu har jag blivit väldigt inspirerad av dessa tre outfits. På den första har vi Ashlee Simpson med en klänning som ser sjukt skön ut. Sån klänning ska man ha när man ska tillbringa en hel dag på stranden, ju! Hatten är dock inget jag skulle valt.
På den andra bilden ser vi en fräsch Kylie Minogue i en somrigt snygg klänning. Klänningen passar henne så bra, don't you think?
Modette-praktikanten Carolin är den personen som står och poserar på den sista bilden. Jag gillar hennes outfit så sjukt mycket. Inte bara för att den är i färgen svart som även är en av mina favoritfärger, utan även för att allt ser SÅÅÅÅ bekvämt ut. Tänk dig själv ett par chinos/byxor, ett linne, tygskor och bara ett halsband? Fan vad skönt! Tror faktiskt själv att jag ska ge mig ut och leta efter ett par. Gillar även hennes lugg, faktiskt. Funderar på att klippa pannlugg, men ska nog göra det efter sommaren i så fall, eller?


"Man tillbringar ca ett år av sitt liv framför spegeln"

2007-04-28 @ 16:53:06

Haha, jag vet inte hur länge jag nu har varit inne på den här sidan, men ett bra tag. Det är ganska svårt att sluta för att dessa små saker som står här blir väldigt roliga och intressanta att man absolut inte vill sluta läsa. Spänning dära, haha ^^,

"Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräckligt med ljudenergi för att värma en kopp kaffe."

"Krokodiler sväljer stenar för att de hjälper dem komma ner längre i vatten"

Så kan det gå, Sofia

2007-04-24 @ 20:23:24

För bara fyra dagar sen fick jag min månadspeng. Den är borta. Snart i alla fall. Vad ska jag göra, jag behöver mer saker den här månaden?
Och den där uuuuunderbara klänningen från Cubus, kan inte jag bara ha råd med den? Får försöka övertyga mamma om lite extra pengar.
Ett extra jobb skulle inte alls vara fel, men jag kan bara DRÖMMA på om det, är ju för ung.

Wish me luck

Ena dagen får man pengar, andra dagen slösar man de

2007-04-23 @ 21:59:06

98065-315

Idag var jag faktiskt i stan men ett par kompisar. Jag passade på att shoppa upp (nästan) min månadspeng på saker som var viktiga som t. ex. skorna som du ser på bilden ovan. Tyvärr så hinner jag inte skriva så mycket om sakerna för snart börjar Prison Break, men skorna hittar du på Din Sko och de kostar endast 180 Kr. Förresten så har Yves Rocher 50 % på allt och det är jävligt smart att fynda de saker man inte hittar i badrumsskåpet nu.
En snabb lista på allt som köptes denna skumma (haha, bara några fattar) dag:
Skor, Din sko
Handkräm & Eye-remover (+varuprover och tvål som man fick när man blev medlem hos de), Yves Rocher
Ring, flera örhängen & hårspännen, H&M

Helgens drog

2007-04-22 @ 22:54:14


Allt började med en utdelning på centrum. Vi (Jag & Emelie) var på väg hem till Nikita och påvägen dit gick vi och helt plötsligt ser vi att några människor står och delar ut denna speciella dryck. Jag och Emelie tar en varsin och testar den. GOTT, tänkte jag och fortsätter att dricka. Dagen efter (idag) springer jag till ica och köper en bara för att man är sugen. Haha! Skitgod är den iaf. Testa den!



Ny väska, nya möjligheter ^^,

2007-04-22 @ 22:42:15

Gud vad skönt med en ny väska. Har faktiskt letat efter en i ett bra tag nu och det känns som om ett uppdrag är avklarat nu. Väskan är från H&M vilket betyder dåligt material oftast, men jag håller tummarna på att just denna väska håller ett bra tag till. Den är ju fin och väldigt stor. Ett stort plus för den kraftiga dragkedjan (;
Finns som sagt på H&M för endast 149 kr.

image313
(Den är så mkt finare i verkligheten. Spring till H&M och kolla ;D)

Vem vill byta plats med mig?

2007-04-19 @ 16:21:57

image312
Ojuste, härifrån bloggar jag. EHEHEH :/

Den perfekta looken? Bra tips iaf.

2007-04-16 @ 15:00:39

Fick faktiskt precis ett mail från Maybelline där det mest var reklam (såklart) om deras "perfekta" mouse-foundation (såklart det med), men när jag scrollade ner fick jag se en liten 'tipsruta' om hur man får den perfekta looken enligt de. Jag kan bara säga att det var bra tips. Enkelt så att man förstod väldigt bra och väldigt kort.
image310



Got to rush

2007-04-15 @ 22:25:52

15 april, 2007 klockan 12:37

         
Alldeles snart ska jag träffa ett par kompisar. Vi ska träffa en annan kompis och så ska vi ha picknick. Förresten så blir dagens tips picknick då det är så skönt väder ute (hoppas jag, haha).

Ha det bra, för det ska jag ha! (;

Update: JAA, det var soligt ute och dessutom varmt. Nu får man hoppas på att det blir så ett bra tag till bara (;
Förresten, imorgon är det skola och jag har verkligen saknat att vara i skolan. NOT. Kunde det bara inte få ha varit påsklov ett par dagar till? Eller veckor? Och sen kommer vi till det ännu mera negativa - sommarlovet som är det nästa lov. Nu får ni inte tro att jag hatar sommaren, men det är bara så att alla heta nior kommer sluta och börja gymnasiet. Nu får vi hoppas på att de går om, haha (A).

Scarlett Johansson

2007-04-15 @ 22:23:56


Sometimes it can be ruff to be an angel.

Ny blogg, gammal blogg

2007-04-14 @ 13:39:51

Jag har bestämmt mig, jag ska inte lämna den här adressen, men jag ska blogga från två olika ställen. Den nya bloggen hittar du precis här.

För er som inte har förstått så kommer jag skriva samma sake - fast nu på två olika ställen. Välj själva vilken ni vill läsa ifrån.


Och just det, om ni vill adda mig på nya modette-sidan så heter jag "Sofius". (; Skriv gärna små gulliga meddelanden också ;D

Btw, igår blev jag nog en av de hundra som skapade ett modette-konto vilket betyder att jag kommer få ett modette-halsband (ni vet den med diamanten?) som Maria har på sig här.

Snart så..

2007-04-13 @ 22:29:27

Varför måste Modette göra mig så nyfiken? Läste på webben och i tidningen om den nya modette sidan som öppnar snart, snart, snart.
Hemsidan kommer att vara som ett eget litet community. Där ska man kunna bli medlem och skapa en blogg samt en stildagbok och du kommer kunna skriva till andra "modetter" samt bli vän med de. Jag ser det hela som en väldigt bra idé och jag tror jag kommer vara aktiv på den sidan.

Om jag kommer flytta min blogg dit vet jag inte, men vi får se. Gillar ju webblogg sådär så att det funkar, men att ha en lika cool blogg som Lisa, Elenore & Maria vore inte helt fel. Vi får se, people (;

Förresten, blir du en av de 100 första som blir medlem där får du en överraskning på posten.

P. S. Jag är nog lite desperat. Uppdaterar sidan typ var tionde minut. Hahaha ^^,

"Vänta ett tag; var det där Modette jag precis såg?"

2007-04-12 @ 20:07:42

Idag hade jag verkligen nada att göra. Tråkade framför datan till fyra, skulle jag tro då jag fick den största ångesten att jag tråkade bort mitt liv genom att sitta framför datan, så jag gick en runda i centrum.
Kollade mest på saker jag ska köpa när jag får pengar (vilket är på fredag nästa vecka, YEY), men jag gick även in på Pressbyrån för att kolla tidningar.
Inne på Pressbyrån råkar man snubblade jag över en tidning, en speciell tidning, nämligen självaste MODETTE. Jag kollade på den ett tag, sen sprang jag mot kassan och köpte den. 45 pix gick den av på. Ganska dyrt för en tidning, men jag kan bara säga att det är den värd! Skitbra läsning och inspiration. Grym!

För er som inte har den; spring och köp den NU!

98065-311
Sköldis vaktar Modette åt mig, SÅ DET SÅ (;

Tygskor sökes

2007-04-12 @ 13:53:39

Jag tycks aldrig hitta de perfekta tygskorna, men jag letar. Om ni har lust kan ni ju skriva en gullig kommentar om vart ni sett liknande (?)
Anyway, de ska vara vita (helst) ha knytning framtill (haha, som om det finns baktill på ett par tygskor), väldigt enkla, passa till det mesta och såklart vara BEKVÄMA.


(Vita tygskor från Din sko. Jag hade såna fast i rosa/lila, Mönstrade tygskor som är skitsnygga, samma tygskor som på bild 1, vita tygskor som är enkla och fina, Halvsnygga skor från Scorett)

Bilder: Okänt *2, moderniteter *1, SSS *1, Scorett *1

Dagens shopping 11/4

2007-04-11 @ 22:11:09

Har det någonsin kännts som om er dag varit stressig, men ändå väldigt skön och slappig? Well det har jag.
Först var jag hemma och gjorde ingenting ungefär till klockan halv tre då mamma bad mig följa med henne en snabbis till centrum.
Jag gick in med henne till Lindex där hon shoppade lite grejer och jag fick en mascara. Väldigt behövande, faktiskt. Alltså jag hade ju en mascara innan, men roblemet med den var att den var brun och den passade inte så bra på just mig. Men nu har jag som sagt en mascara som är svart och bra. (;

Efter att vi vart inne på Lindex kom jag på att jag behövde åka in till stan, eller åtminstonde söder, vilket jag gjorde. Hann inte gå in i så många butiker, men jag hann springa in på H&M och lämna tillbaka tygskorna som jag köpte igår och sen hann jag även in på Lindex, Din Sko, Indiska & Röda korset.
Hittade nästan ingenting på de där butikerna förutom de två krukor/skålar som jag fyndade. Skitsöta var de och båda två gick på endast 20 kr - TILLSAMMANS. ;)

I den rosa har jag trasiga men fina smycken, pärlor och örhängen och i den vita har jag armband.

image302

The Louboutin Manicure

2007-04-11 @ 13:43:17

image300
Nu har London salongen Charles Wothington blivit inspirerade av skomärket Christian Louboutin. De ska nämligen ha en slags ny manikyr som de kallar "The Louboutin Manicure".

Alla vet ju att det är blodrött på undersidan av dessa skor? Well think twice; så är det även på undersidan av naglarna. På översidan av naglarna får man dock bestämma färgen man vill ha.


Om du har en slant över när du besöker London så gå in på salonen Charles Wothington och se till att du får en Louboutin Manicure

 



 


Filmkväll & ont i ryggen

2007-04-10 @ 19:14:30

Igår hade Emelie och Johanna ordnat filmkväll. Det var mer som en film & chill kväll. Fast vi hann ju se tre filmer (ungefär) och prata en massa. Skitmysigt var det.
Lokalen vi var i (ja, en lokal.. Lite udda för en filmkväll, men ändå mysigt) var dessvärre en aning kall, men vi hade med oss massa sköna saker att ha på oss och efter en stund var det inte alls illa. Men lokalens temperatur var faktiskt inte det sämsta med det hela, utan jag måste faktiskt säga att liggunderlaget var det sämsta.
Jag längtade hela natten efter min egna skönsköna säng.
Bara på grund om det där så har jag fortfarande smått ont i ryggen, fast jag ska inte gnälla - det var mycket värre för bara någon timme sen.

Vi (Jag, Emelie & Nikita) var även i stan idag. Vi hade ju trott innan filmkvällen att vi skulle vara mycket piggare och gladare och planerade därför att åka till stan för att shoppa lite och kolla runt. Vi var ju såklart motsattsen till pigg & glad, men vi åkte ändå. Det blev ju lite shoppat för oss alla. Jag köpte ett halsband och ett par tygskor. Tygskorna måste tyvärr tillbaka till butiken, men halsbandet behåller jag.

Tack för en skit skön kväll som höll enda till klockan 04.00 på morgonen, tjejer.

Derek Lam S/S 06

2007-04-07 @ 12:06:22

image299

Love the picture, love the outfit, love the make-up, love the necklace, love the colour, love EVERYTHING.

Come out, come out wherever you are

2007-04-07 @ 11:33:23

image297

Det här kan inte bara hända. Panik. Panik. VART är mina älskade, lovely solglasögon? Och det värsta - man kan inte köpa nya för de köpte jag förra året. Fuck! Måste hitta de... NU!

Come out, come out wherever you are.

Träff med Prööm

2007-04-06 @ 23:20:45

Proma, Proma, Proma. Du är bara för underbar! :D Alltid lika positiv och ... ALLT.

Som många av er förstår vid det här laget har jag varit med min kära vän Proma idag. Hon är som sagt mer än undebar och skitrolig att vara med. Synd att man inte kan träffa henne oftare, men det sägs att om man träffar varandra sällan så saknar man tills nästa gång man träffar varandra.
Men det var tur att vi träffades idag, för imorgon drar hon till London, och JAAA, jag är avundsjuk. Fan, vill också dit. Och Paris. Och Marocko. Och New York. Och ja, ni förstår.

Att träffas är kul och det är ju det också att shoppa. Alltså shoppa + vara med bästa vännen = PERFECT match.
Proma shoppade ett par gula (hennes absoluta favoritfärg, haha) mjukisar från H&M som hon letat efter ett tag och en grisen-i-säcken-påse (hur konstigt det nu låter ;P) från Glitter. Själv köpte man en tröja från Gina som man letat efter ett tag, utan att hitta, men sen hittar man den PÅ REA! Endast 49 pix för den också!
Efter att Proma gått hem skulle jag också det, men sen träffade mamma (som också var i Kista C) min moster och vi gick runt och så.
Fick faktiskt en väska från indiska. Kollade lite extra på den och det såg väl tydligen moster så ett ögonblick senare stog hon vid kassan, haha. TACK! ;)

(Bilder kommer imorgon)

Hey, glöm inte!

2007-04-04 @ 16:52:56

Glöm inte att kolla på det här programmet i kväll.

Endast 7 dagar, 7 timmar, 23 minuter & 19 sekunder kvar!

2007-04-04 @ 16:50:00

image295

Det är inte långt kvar tills att Modette släpper sitt första nummer.
Endast en vecka, faktiskt. Jag vet i alla fall att jag ska greppa en tidning. Jag menar, kolla bara på framsidan, tidningen ser ju sjukt bra ut. Sen älskar jag mode, tidningens namn, Elenores stil, Lisas stil, Kicki Bergs stil, svensk streetstyle och mycket mer.
Tidningen verkar så bra att jag nästan tror att det blir nån premenation på den.
Nu, innan den kommit ut kan man i alla fall tjuvkika lite på hur den ser ut och så.

Pssssst: Visste ni att modechefen är inte mindre än Kicki Berg, herself?


Ja, jag lever (;

2007-04-03 @ 19:17:48

Jag är skitpissigt ledsen för att jag inte skrivit i denna blogg på ett tag, och jag kan verkligen inte skylla på nåt. Eller vänta, det kan jag ju - det ÄR ju vår nu! Punkt. Och med det menar jag ju då att man är ute istället för inne och att man inte sitter framför datan så mycket som man gjort förut. Jag har till och med blivit segare på att skriva på datan, haha. Men jag ska försöka skriva lite här, men om jag inte gör det så är jag väl ute och njuter (;

Förresten, om ni vill kan ni ju maila mig på [email protected]

Veckans låt: Snook - Snook, svett & tårar