http://sofius.blogg.se/

2007-10-23 @ 12:28:22

Jag flyttar. Känns konstigt faktiskt, men jag tror jag kommer ha mer vilja till att blogga om jag bloggar därifrån. Bara en känsla. Hoppas ni följer med! Här hittar ni bloggen.

PUSS PUSS

ja eller nej?

2007-10-21 @ 18:36:51

98065-582
Har funderat ett litet tag nu på om jag borde slå till på denna wrap-kofta.
Den kommer från Gina tricot och kostar liksom ynka 149 kr.
Den har jag klart råd med.
Men om jag ska köpa den måste jag nog ha den i XS eftersom de S och M verkar skitstora. Iaf M som mamma har på sin svarta. Har testat den och den är liksom stor.
Men sen ska jag ha den i grått (om jag då skulle köpa den) och när jag skulle ha på mig den ska jag ha ett stort svart skärp till.






















Bilden blev skitkonstig, men jag fick fixa den på ett konstigt sätt i paint.

Sneakers 'n' Stuff

2007-10-21 @ 17:21:57

Gud vad jag älskar Sneakers'n'stuff butiken på söder. Har inte vart där på ett tag, men jag kommer ihåg precis hur den såg ut och kläderna där. De där SNYGGA tishorna med gryma tryck som jag ville ha. Fan vad kul det var att springa runt i den butiken. Men dessvärre så måste man alltid ha pengar med sig dit, asså inte för att man skulle gå dit utan, men jag menar lite extra pengar för att ha råd. Ett bra tips är att göra som jag precis gjorde: spana in deras hemsida först.
Jag hittade ett par reebok skor som jag har bestämt mig att spara till. Har ju ett par Reebok som jag använder, men vill gärna ha ett till par. Sen vet jag ju att om man köper där så får man en väskan gratis, alltså den "kända" SnS-bagen. Den ska jag köpa (vilket man kan göra för dryga 39 kr) eftersom det kommer ta ett tag innan jag kan köpa reebok-skorna. Jag har ju snackat en massa om tygpåsar. Well guess what? Den där ska jag ha, hah.

Hilary Duff

2007-10-21 @ 16:17:19

image580
fyfan vilken klockren outfit. det enda jag behöver säga.

Nya- & gamla avsnitt

2007-10-21 @ 14:45:29

Genom den här sidan kan man kolla på gamla och nya avsnitt (som för det mesta inte kommit till Sverige än) på en rad olika serier. Även musikvideor.

Jag kollade nyss på det här avnittet av Simpsons:
 

Konstig värld vi lever i

2007-10-21 @ 00:00:10

Har ni inte ibland varit lite pissed off på världen vi lever i? Bakom allt känns det som om det bara är dåliga saker vi svävar kring. Som t. ex. ungdomsvåldet. En kompis till mig blev ju liksom misshandlad av några jag "känner", asså några som jag kanske pratat med någon gång. Sen blev en annan kompis till mig örfilad för att hon hade sagt att hon var kompis med hon som blev misshandlad och att det var därför hon var arg på hon som "var bakom" hela saken. Snacka om töntig värld vi lever i! Och ja, töntig var ett bra ord för att beskriva.

Men sen är det ju inte bara våld som gör samhället tio gånger sämre, stöld står även på listan. Som för några dagar sen då Emelie hade lånat ut sin MP3 till en kompis som hade glömt lämna tillbaka den till henne i skolan. Den blev stulen på kvällen av tre killar. De hade först ropat åt henne att stanna, men det gjorde hon ju såklart inte så de sprang förbi henne skit snabbt och drog till sig Emelies mp3.

Och det där var bara några saker, därute händer det ju mer än vad vi tror och vet. Läskigt egentligen. Såfort man tar ett steg ut ur dörren kan vad som helst hända.

Förlåt att jag skrev inlägget så slarvigt.

Vad jag behöver mest är en munkjacka.

2007-10-19 @ 20:50:32

Om inte flera. Jag har med tiden insett att jag verkligen, VERKLIGEN behöver en/flera och att de är nästan det enda som man verkligen inte kan hata i garderoben.
Först och främst vill jag ha en grå, sen kanske en svart och kanske om nå månad eller nåt kan jag ju köp en mörkblå. Haha, det känns som om jag kommer gå runt i de 24/7 om jag köper allihop. Men jag vill ha!
Lånade ju Nikitas stooora sköna och gick runt i den en bra bit av dagen. Så jävla skön den var!
Men den här månaden tror jag att jag bara har råd med en efersom jag måste köpa 516851513536 andra saker (det känns iaf som det) , haha. En av de är en vinterjacka. Jag vill inte ens prata om det, hatar vintern ör att man måste stressa sig genom att leta efter. Och aldrig hittar man någon perfekt. Men vinterskor är ju ännu jobbigare. Jag köpte typ mina en vecka innan vintern var slut. Smart där.

image578image579
Någon av de här ska jag nog köpa. Båda är från H&M Divided, men jag tror den till höger kommer sitta bättre eftersom den åt vänster var skitkort i längden. Konstigt, men typiskt Divided. De får mig att känna mig som en giraff (fast med lång överkropp ist för hals) eller nåt.

Tack Mamma! <3

2007-10-17 @ 18:39:00

98065-577
Fick en liten present av mamma när jag var ute med henne idag i centrum. Tack mamma! Gillar den verkligen, den är ju helt i min stil.

Om något var oklart så kanske jag borde nämna det lite tydligare: dagens tips är att dra ut på shopping-rundor med sin mamma. Det kan vara kul om man är på bra humör, men också bra för sin egen plånbok.
Dock inte för mammas, haha.


juste, klänningen/tunikan är ovanligtvis från KappAhl.






















no rhythm

2007-10-16 @ 19:37:34

Faan vad seg jag känner mig. Och när man känner sig segt går ju knappt veckan snabbt. Men nu ska jag inte dra någon berättelse. Kändes bara skönt att skriva att jag är seg. Konstigt nog. Men har ni någonsin känt er så sega att ni inte har någon rhythm i kroppen? Det gjorde jag idag, alltså var det jobbigt att dansa idag. Men det funkade väl.

Juste, tänkte bara säga att i den här bloggen så går jag inte in på STORA detaljer om mig själv och mitt privatliv. Så tänk på komentarerna ni skriver - innan ni skriver de. Visst, det funkar ju att ni skriver de, men jag svarar inte på de. Och det gör jag inte för att vara elak eller whatever, jag vill bara inte gå in på mitt privatliv mer än vad jag gjort/gör. That's it!


I <3 Street

2007-10-14 @ 20:42:46

      

Lily Allen

2007-10-14 @ 20:12:36

Lily Allen har (som ni kanske ser) gått ner i vikt genom hypnos.Jag tycker ju inte att hon var tjock eller nåt sånt innan, men hon trivdes inte i sitt läge. Har hört att hon postade bilder på sin myspace där hon bland annat grät på en och på en annan visade hon en massa chips och andra onyttigheter som jag tror hon hade ätit.
Men huvudsaken är att hon ttrivs med sig själv. (Och att hon inte blir så smal att size 0 hänger på henne).
Till mig kommer hon alltid vara cool, haha.


hon är det man kallar 'naturligt vacker'


Jennifer Lopez - Do it well

2007-10-14 @ 19:09:53


Lungt dagens låt. Har den i huvudet, så när jag tänker på musik tänker jag på den.


om allt och inget

2007-10-14 @ 18:52:24

HALLÅ, hur ere med er? Med mig är det bra. Sitter lite mätt och belåten av all coucous jag proppa i mig nyss. Gott, men fan vilken känsla man får i magen när man ätit det. PHUU!
Men annars har denna söndag vart jätterolig. Jag och Emelie träffade Sophia och Sandra. De var skitroliga asså. Vi var först i centrum en stund och "luffade" sen stack vi till IP för att se om det var någon där - vilket det inte var. Först var det tomt, men sen kom några 10-11 åringar och började springa runt. Hahaha, de var så roliga att skämta med. Vi stog med armarna ute (eller vad fan säger man?) och väntade på att de skulle krama oss, men de dissade oss ist, förutom en och han var skitrolig. den där ungen var typ 10 och han hade pa och allt. Sen frågade han oss "kan jag få en puss/kram?". Hahaha!

Men hörrni, kommer ni ihåg att jag babblade om att byta blogg? Det ska jag. Men jag väntar på en grej. Alltså det var såhär att jag hade skapat en blogg, men sen märkte jag att jag hade den på fel mejladress så jag tog bort den. Precis efter kom jag på att man kunde byta.
Men saken är att det står att namnet är upptaget nu när man ska skapa en blogg, fast det är ju den inte. Ska mejla blogg.se (eftersom det är dit jag ska flytta), men jag ska vänta ett tag till. Tills dess hittar ni min blogg.. här?

riktiga must-haves

2007-10-14 @ 13:46:45

  • En sjal, kanske en palestinasjal? de är ju lite coola. Eller kanske en sjal/halsduk i grått? Hm..
  • vita fake converse. Såna skulle kunna behövas. nu kanske ni undrar varför fake? Just för att jag säkert inte kommer använda de så mkt så då blir det onödigt med äkta. Enligt mig.
  • Svarta och kanske gråa tjocka strumpbyxor.
  • Helt klart en grå munkjacka. Typ det mest nödvändigaste.
  • Idomin läppbalsam. Nej, jag är ingen idomin-fjortis, jagmåste bara ha den när jag är hemma. Mina läppa börjar ju torka ut ;O
  • Neutrogena visibly clear 2 in 1. Har hört från några att den ska vara bra och rengör huden på ett bra sätt.
  • Rengöringlotion, eftersom min håller på att ta slut. Den från Apoteket är verkligen den bästa och mest prisvärda enligt mig, men jag har ju inte testat skitmånga heller.
  • Ett svart och vitt linne. Eller kanske t-shirts?
  • Vinterjacka ;S
  • Vinterskor ;S

Liiiiiiiiiista

2007-10-14 @ 12:49:42

Lista snodd från Kenza

Hur svarar du i hemtelefonen?
Hallå?
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå?
Ringer det mycket till dig? Hm, jag vet inte. Någorlunda mycket kan man ju säga.
Ringer du mycket? Inte skitmkt exakt, men man kan ju säga att jag ringer när jag har lust eller när det är nödvändigt. Men det varierar.
Vem ringde du senast? Mamma.
Hur mycket pengar har du? Just nu typ 100:- på kontot :S Men snart kommer barnbidraget.
Senast kramat och när? Hahah, tror det var mamma.
Antal timmar sömn inatt? runt tio ;D
Sov du ensam? yep
Vem sov du hos senast? Emelie i söndags.
Vem sov hos dig senast? Emelie i torsdags.
Vem vet mest om dig? Emelie och mina föräldrar ;P
Vem vet du mest om? ingen aning, men jag vet ju jävligt mkt om Emelie.
Vad ser du fram emot? Hm, då ska vi se. Först och främst till alla möjliga lov sen till när jag får ett jobb (behöver ju pengar och så ;P). Och vi får inte glömma: till skolveckans slut, haha.
Vad vill du ha just nu? ett litet jobb, typ som barnvakt eller liknande, men annars kanske en resa? haha.
Vem hånar du? Ingen right now.
Vem längtar du mest efter? ingen aning, men lite olika människor.
Vem vill du helst slippa? Det är mer vilka. De dumma jävla äckliga fjortisarna som misshandlade en tjej jag känner.
Vem stör du dig på? Kolla en rad upp.
Vem vill du sova bredvid inatt? en massa härliga kuddar.
Vilken buss åker du oftast? jag åker inte buss, men isf typ 815 eller vad fan det var.
Vilken årstid är det nu? Höst
Anser du dig själv snygg? Det är olika. Men man kan säga att jag trivs med mitt utseende, jag är inte så jävla missnöjd.
Har du varit kär? Nja, inte riktigt
Är du kär nu? Nix
Är du en bra partner? Nope
Har någon varit otrogen mot dig? Nej
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? nej
Har du varit otrogen? nej?
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Jag brukar inte ragga precis, men det händer att man blir "raggad" ibland :P
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? nej
Vad åt du senast? Frukost; mjölk, en macka och en liten skål med fil.
Är du polare med grannarna? nepp
Har du varit på ett party? Yes
Har du varit utomlands? Yes, flera gånger
Var är dina syskon just nu? Mickey är väl i sitt rum?
Vilken tid gick du upp imorse? 11:55
Vad gjorde du kl 2 inatt? sov, tror jag
Vad är det första du gör på morgonen? öppnar ögonen? ;P
Vad ska du göra efter det här? sitta en stund framför datan, sen kanske dra ut.

"Jag pissar på dom!"

2007-10-14 @ 00:11:13


Haha, fyfan vad underhållande. Kommer ni ihåg?

I Paris kan man äta rosglass

2007-10-13 @ 23:37:11

98065-563
Bild: thecobrasnake.com

ta mig dit!

Bra bit upp på önskelistan

2007-10-12 @ 23:52:26

image561
klassika reebok-pjucks is the shiiiit.


Förlåt

2007-10-12 @ 20:36:11

Förlåt är nästan det enda ord jag känner att jag borde klämma fram till er. Eller i alla fall det nödvändigste. Har ju inte bloggat sen jag-pallar-inte-kolla-när. Fölåt.
Meeeen jag har mina orsaker. En orsak är att vi haft två, TVÅ prov den här veckan, alltså har det vart jobbigt och stressigt. Haha, trotts det har jag sovit hos Emelie en gång och hon hos mig en gång. På vardagar, haha!
Men sen är en anledning att det har hänt så mycket. Överallt, i skolan, hemma osv.

Sen är det ju också EId idag! För er som inte vet är det muslimernas "julafton". Alltså Eid Mubarak till er muslimer därute! Vi hinner inte fira idag här hemma, men vi ska väl göra det imorgon.

Hursomhelst, kände att jag jag såhär dags kan skriva lite om vad som hände idag.
Skoldagen gick varken snabbt eller segt, tror att det var nånstans däremellan. Men vi hade ju Engelska prov och det gick skitbra! Trodde ine det skulle gå så bra som det gick för att jag typ inte pluggat nåt igår eftersom jag och Emelie inte pallade.
Men sista lektionen hade vi idrott på. Faaaaan, vad jag hatar vår idrottslärare. Han går mig på nerverna. Om ni bara visste hur irrriterande han är. Hans sätt att prata är så jävla lågt att man knappt hör vad han säger. Och pga. av det så vet man ju inte vad man ska göra så man typ ratar och annat istället. Jag måste verkligen prata med min mentor, för jag pallar inte, haha.
Ja ni, ibland kanske man märker att jag verkligen skriver av mig här på bloggen, hehe.

Efter skolan drog vi till donken och satt och fikade typ. Snajjjzigt värre. Den där shrek glassen med smak av Kiwi är företen god, men den känns slemmig. Men det är väl meningen ;P

Plugga hela dan varje dag...

2007-10-09 @ 20:59:48

... om ni som mig MÅSTE. Vi har två prov, ett stor i NO (33 sidor, 3 kapitel) på trosdag och ett medelstort på Fredag i Engelska (11 sidor, 5 små kapitel).
Det känns som om jag inte kan ett piss om något så därför var jag tvungen att be snällt till mina föräldrar så att de skulle låta mig stananhemma imorgon och plugga. Tragiskt, men sant.
Mina föräldrar gick inte med på det alls från början, men efter ett tag och så lät de mig på ett villkor att det skulle vara första och sista gången det skedde.

Hursomhelst; ha en trevlig kväll, nu ska jag kolla på DH och plugga samtidigt. Snajjjjjjjz.

Känner att jag måste skriva det här

2007-10-09 @ 19:11:08

Genom Kenzas blogg hittade jag Livs blogg. Liv är 20 år gammal och hon fick bröstcancer när hon var 19 år gammal. Cancern har snabbt (nu snackar vi några månader) spridit sig till en stor del av hennes kropp.
Imorgon kommer Liv somna in vid 20:00 tiden. Jag är helt tårögd, alltså! HON ÄR 20 ÅR! Imorgon kommer hon somna in! Jag känner inte tjejen, men vad mer än ledsen kan man vara trotts det?

Men Liv är inte den enda som somnar in - det gör även 15-20 kvinnor VARJE DAG. Kan ni fatta det? Allt för att man inte kommit på botemedlet till just bröstcancer. Vill du vara den som sjänker pengar så att man kan forska om det och kanske tillochmed komma på botemedlet? Gör det! 20 (ynka) kronor kostar rosa bandet och finns att köpa överallt nästan, bl. a. pressbyrån.
Komigen människor, det är er skyldighet att hjälpa till! Var inte snåla och köp någt annat för den tjugan.


utslagen men på bra humör

2007-10-08 @ 19:14:21

Haha, tycker ni inte bloggen blivit lite "aah, idag var jag trött, idag hade jag PMS och idag var jag glad"-blogg? Alltså en jävligt stor dos av mitt liv och mitt humör. Hoppas ni orkar med det ett tag till för jag ska fortsätta med det. Ett tag, som sagt, haha.

Idag valde jag att bekriva hur jag känner och även mitt humör i rubriken. Jag har även gått runt och haft ont som in i helvete i magen (mensvärk). Det liksom kom och gick hela tiden. Så sjuuukt störande.
Men som sagt, jag har även varit å bra humör, vilken gjorde att dagen blev bra trots allt.
När jag kom hem skulle jag plugga, men det kändes så fel och allt. Mitt rum kändes så fult så jag var tvungen att möblera om. Och det gjorde jag HELT SJÄLV. Haha, det var lite krångligt, ja.. men det gick ju.
Precis efter jag gjort det så pluggade jag lite. Men jag ska fortsätta nu faktiskt. Fast iofs, jag måste tvätta håret innan.
Trevligt inlägg, hörrni, haha.

image560
Lindsay får hjälpa till att pigga upp det här inlägget lite.

Byta blogg?

2007-10-07 @ 10:46:51

Känns som om jag haft den här bloggen i evigheters evighet och jag börjar tröttna på den, men i samma stund vill jag gärna ha kvar den. Det är konstigt.
Men namnet är så jobbigt och krångligt att jag vill byta det med.
Men jag vet inte, det skulle ju iofs vara skönt men en ny fräsch start, tycker inte ni det?

Trötter

2007-10-06 @ 11:20:31

Förlåt att jag inte bloggade igår eller dagen innan. Jag har bara inte hunnit, typ. Nej men igår tänkte jag faktiskt, men jag kunde inte. Så fort jag ahde käkat middag la jag mig på soffan med filt runt och helt plötsligt somnade jag. Mina föräldrar försökte väcka mig, men de sa att jag typ vägrade vakna för att gå till sängen och sova. Haha, så jag låg där i typ tre timmar. Ja, så trött är jag på Fredagar.
 

98065-559

Men annars var fredagen skitrolig.
Skitkul i skolan även fast vi hade Barbro på tre lektioner av fem. Skitkul på rasten då vi tvingade Nick äta en hel tallrik fylld med sånna dära groddar eller vad de heter. Fast okej, han skulle få femton spänn av båda. Sen skitkul på idrotten och det kan bero på att vi var inne och att man kunde släppa loss eftersom man ite behövde gå runt och tänka "fan min lugg kommer vara lockig när den här lektionen är klar".
Sen var det skitkul efter skolan. Först drog jag, Zeinab, Twilight och Maryam hem till Amanda för att hälsa på henne och så (hon hade inte vart i skolan på tre dagar). Sen var typ Zeinab och Maryam tvungna att gå hem, men de kom tillbaka sen vilket även Emelie gjorde som vart och kollat synen. När vi alla var samlade drog vi till centrum med Amandas hund Rambo (älskar den där sötingen). Tyvärr fick vi inte gå  så myckret i butiker eller så, men vi satt på bänkarna utanför Donken och hängde. Yep.

98065-558
Bilderna är nog tagna av Emelie och även redigerade etc. av henne.

Bara lite shopping

2007-10-03 @ 19:07:32

Jag hann köpa lite smått nödvändiga saker idag när jag var på den kortaste shoppingrundan ever. Var nog bara där i några minuter.

image555
(förlåt för den fula bilden med den sämsta kvalitén)

Svarta jeans, Cubus, 199 kr
Body lotion som ger ett skimrande resultat (fint att ha på benen), H&M, 29,50 kr
Hårnålar, H&M, 19,50 kr
+ varuprover

Men reeeeeedaaaan?!

2007-10-03 @ 15:35:26

Nej nej, alla tror absolut att modeller ar så långa ögonfransar. *sarkasm*


Skolfotograferingsklädseln

2007-10-02 @ 15:58:01

Jag lovade att visa vad jag hade på mig på skolfotogrferingen, eller hur? Well, here it is.
Förresten, jag hade även på mig det idag, just för att outfiten är så jävla bekväm

98065-553

(Ni anar inte hur lång tid det tog att få en hyfsat bra bild på outfiten. Några gånger då jag drog upp benet sådär så nästan ramlade jag. Hehe.. Men jag tränade iaf liite på balansen)

Klänning, Lindex
Tights, ingen aning?
Sneakers, Reebok (nya!)
+ Örhängen som inte syns

Enkelt, men fint och skönt

Plugga, plugga, plugga

2007-10-01 @ 20:42:41

Jag helt enkelt begriper mig inte på bilden nedan. Hur kan man vara glad när man pluggar? Svårt att förstå. Om jag bara var som Lisa Simpson, eller Einstein...
image549

Ett riktigt bra bloggtips

2007-10-01 @ 19:44:46

Genom snälla Melika (skitfint namn, verkligen) hittade jag denna blogg som skrivs av Lama. Hon är muslim, som jag och skriver om sina tankar och sånt. Även om de kända missuppfattningarna om Islam som bara blir fler och fler.
Sen kan man även följa hennes dagar i fastan. Underbart skön blogg. Jag gillar hur hon sätter sin familj, hennes vänner och religion före sitt ego. Sen är hon en sån bra människa, hon kämpar för att världen ska bli bättre!
Mer männsikor som henne skulle behövas.

Så jävla underbart!

2007-10-01 @ 18:20:57

Första oktober och jag är skitglad. Varför? Allt funkar ju som det ska: skola, fritid, betyg och ja.. ALLT. Såklart blir man på bra humör då!
Som idag på SO:n då vi sett klart på en stumfil eller vadfan, då kom läraren och satte en bunt papper på bordet. Det visade sig var ett prov och jag hade uppnåt VG! Första provet som vi fick betyg på och det gick skitbra. Kan ni fatta det? Nu får man hoppas att det håller i sig.
Men juste, hon sa att jag kunde få MVG om jag tog och skrev en hel A4 sida om Demokrati och Diktatur. Vem tackar nej till det? Inte jag i alla fall. Så ja, ikväll kommer jag vara lite upptagen. MVG-BARN - JA TACK! Hahaha!