Tvillingar har tur i allt, inklusive mode

2007-08-31 @ 22:33:14

image496
Dock tvivlar jag på att de har tur i allt.

Lady Diana

2007-08-31 @ 22:21:17

http://www.nndb.com/people/688/000026610/lady-diana-1-sized.jpg
(Bild: Imdb)
För nästan precis 10 år sedan dog princessan Diana av Wales i en hemsk bilolycka. Olyckan inträffade vid Pont de L'Alma-tunneln i centrala Paris och de blev de förföljda av nio franska paparazzi-fotografer i olika fordon och en motorcykelburen kurir. Det är fotograferna som ska ha gjort chauffören Henri Paul förvirrad så att han krockade inne i tunneln.

Diana dog inte direkt i tunneln, utan hon dog efter två timmars försök till att rädda henne i sjukhuset. De som dock blev dödförklarade i tunneln var Dianas pojkvän Dodi al-Fayed och deras chaufför Henri Paul.

De som var ögonvitten; alltså fotograferna ska bara ha stått där och tagit kort, vilket är det dummaste och mest idiotiskaste en person kan göra vid det tillfället.
Usch, mår inte bra att tänka på det. Stackars människor som dör på ett sånt sätt.

Källa: Wikipedia

Helg

2007-08-31 @ 20:09:04

Shit, vad snabbt veckan har gått. Man har nästan inte ens hunnit vänta på helgen än ju! Nu får man hoppas på att det kommer kännas som det gjort just den här veckan, fast denna gång ett bra tag till. Eller i alla fall när det behövs.

Nu när jag ändå är pågång kan jag väl passa på att berätta vad jag ska göra denna helg - Inget. I alla fall inget speciellt. Fast det beror ju på, det kanske finns människor som tycker att det är nåt alldeles speciellt att ligga på soffan och snora? För mig är det dock långt ifrån det man kallar speciellt. Usch på det!

Jag kan ju typ inte heller träffa nån eftersom det finns en rätt så stor chans att jag smittar av mig (Haha, det låter ju som om jag har västa sjukdommen), sen kan jag ju inte ta en sväng till centrum för att bränna pengar just för att min plånbok säger ifrån. Någon som vill hjälpa en utsatt person genom att tipsa henne?

image495
Jag vill också kunna hoppa runt nu. (Inte för att vädret precis skulle tillåta det ändå. HEHE, fan vad gnällig jag låter)
Bild: The cobra snake

sjuksjuksjuksjuksjuk

2007-08-30 @ 19:21:41

Dagens underhållning har varit att ligga på soffan och kolla på onödiga, inte så bra program. Underhållning? Borde man ens kalla det så? Eeeh.
Enligt rubriken och min kropps reageranden ska jag nu alltså vara sjuk. Jag som hatar att vara sjuk! Saknar skolan och alla söta kompisar som jag har. Buuhu. HOPPAShoppasHOPPAS att jag klarar gå till skolan imorgon!

Tidningsjunkie

2007-08-30 @ 18:46:37

Rubriken kan jag väl kalla mig själv för. Efter Sofius då, heh.
    Men det har skrivits mycket om tidningar på bloggen, som ni kanske märkt. Jag skulle kunna skriva mer allt eftersom jag är som galen i just de! Ibland när jag inte orkar läsa i böcker men ändå känner att jag måste läsa nåt så tar jag fram första bästa tidningen.

Genom året har jag även prenumerat på alla slags tidningar. Allt från Kalle Anka till Glamour. Appropå Glamour så har de just nu ett sjukt bra erbjdande. 3 nummer av tidningen + "Djävulen bär Prada" + en boktier look-a-like väska. Hela kalaset går på endast 49,50 kronor (+ portot som ligger på 24,50 kronor). Superbra erbjudande om du frågar moi.

image494

Hej då Modette!

2007-08-30 @ 17:16:30

Har läst lite här och vart skvaller. Och det senaste (tråkiga) skvallret är att den nästan nyskapade tidningen Modette ska läggas ner. Baaaaajs.
Den som var så egen och personlig. Den som fick oss att lite på vår klädsmak.  What to say now? Hejdå Modette. Jag kommer sakna dig som tidning! Kom gärna tillbaka.

Som tur är kommer modette.se finnas kvar. Thank god!
Bilden ?http://www.modette.se/upload/71000/allamodette.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Bild: Modette.se

TÖNT

2007-08-27 @ 17:14:17

Fan, mitt sommarlov är slut. Jag vill ha tillbaka sommaren,  men å andra sidan är skolan ganska okej faktiskt. Första dan' var väl lite småvild, men det är den alltid varje år. Förstår nu i efterhand inte hur jag kunnat vara så energifull. Jag menar, jag sov ju inte något inatt. Låg och lyssnade på min iPod istället. Smart där, eller inte.


Rubriken syftar faktiskt på en i min klass. Känns fel att säta ut honom på bloggen, men allt han gjort mot mig i dessa år så är det här inget att jämföra med. Jag skriver hursomhelst inget namn eller så.
Han har alltid haft svårt för mig, misstänker jag då han alltid stört sig på mig. Jag fattar inte riktigt varför. Jag har ju inte gjort honom något alls. Verkligen inget.

Egentligen bryr jag mig inte ett dugg om vad han säger om mig. Som han t. ex. sa till mig idag "Palla med babyfrisyr" Vad fan snackar han om? Menar han att luggen är så för babysar? PFF! Skulle inte tro det. Är han så instängd att han inte vet att många går runt med lugg? Låt mig isåfall bara skratta! HAHA, killen du är patetisk!
Nu tror ni säkert att jag bryr mig om vad han säger. NEJ är svaret!
Det skulle jag tråkigt nog faktiskt gjort för nåt år sen då mitt självförtroende var så lågt att jag inte ens ville se mig i spegeln. Men nu när mitt självförtroende är så stort så kommer all hans bullshit in genom ena örat och ut genom det andra. Så enkelt är det och du är en jävla patetiskt tönt!


Efter lite fix & trix

2007-08-26 @ 19:44:17

 Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle fixa en klänning jag fått av mamma? Det gjorde jag. Det var inte ett dugg svårt och gick så snabbt.
Klänningen ser ni på bilden. Den är köpt på KappAhl för ett par år sen.
Mamma gav den  till mig då hon inte längre kommer in i den. Den var först väldigt lång, typ 35 centimeter längre än vad den är nu och så hade den typ fickor som var tydliga. Iofs, det har den nu också, men jag har tagit bort överdelen, eller vad man ska kalla den.

Egentligen känns det fel att posta bilden på bloggen. Det beror på att jag inte hunnit stryka den än. Men den är finare när man har på sig den, och när man strukit den, som sagt.

98065-493

*Smile*

2007-08-26 @ 19:17:13

Bilden ?http://www.putfeetfirst.com/blog/wp-content/uploads/2007/08/3.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Hittade den här bilden på en streetstyle sida. Älskar tishan killen på bilden har på sig. Den ser typ ut att komma från Urban Outfitters. Så grym.
Man ska ju lungt ha på sig den när man känner sig glad!

Funderar faktiskt starkt på att göra en liknande. Det är väl nästan bara att köpa en tisha (jag skulle nog välja en lång så att man kan ha den som klänning) och en sån där penna som är vattentät. Sen gäller det bara att kladda (okej, inte exakt KLADDA)  ut en smiley.

Fast min skulle nog vart åt rätt håll, hah.

(Bild: Putfeetfirst)

Svart är sååå stilrent

2007-08-26 @ 17:07:31

98065-491
Så stilrent och så chict. Nice work, Ash! Tror nästan jag ska gå i helsvart imorgon. ;)

Är jag verkligen redo?

2007-08-26 @ 16:50:25

Gång på gång idag har jag ställt mig frågan "Är jag redo för skolstarten imorgon?". Det finns nog inte ett klart svar på det. Fast klädmässigt (eeh?) är jag redo. Betygsmässigt? Kanske.. De flesta säger ju att åttan ska vara ganska enkelt, eller ganska okej. Jag tvivlar dock på båda svaren, men det måste ju bero på att jag är lite nervös!
Vi får se hur det blir, hah! ;)

Nu ska jag rensa iPoden och fylla den med sköna låtar


Maia Hirasawa

2007-08-26 @ 16:38:46

Igår på SR i kungsan var Maia Hirasawa där. Egentligen visste jag inte vem det var när jag läste på hemsidan och så. Jag trodde inte jag hade hört nån låt med henne, men när hon uppräde slog det mig att jo, det har jag faktiskt. På radio eller nåt sånt.

Låten jag kände igen heter And i found this boy. Den är faktiskt ganska bra. Rolig och skön att lyssna på såhär dags.

Bilden ?http://www.maiahirasawa.com/update/uploads/hustakmaia.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Foto: MaiaHirasawa.com

SR i kungsan

2007-08-26 @ 00:07:40

Ikväll har jag varit upptagen. Haha, känns kul att säga det.
Jag har faktiskt befunnit mig på kungsan. Och med kungsan menar jag en gratis konsert just där. Denna gång var det SR/P3 som hade ordnat den. En hel massa artister var där, en del bra och en del dåliga, om jag får säga det.
Vi (Jag, Emelie & Erika) hade skiiiitbra platser, och jag menar det. Vi stog allra längst fram och i mitten. Det var nästan så att man fick ögonkontakt med de som sjöng. Eller vadå nästan? Man fick ju det!

Sen filmade de oss ganska ofta *hehe, stolt typ* så det var roligt, men dock pinsamt ibland. Som den gången Ison&Fille var på scenen, då dansade jag och skrek och ja, sånt man brukar göra. Så jag såg ju lite rolig ut. Men det var kul! Sen kom en programledare och frågade vem man såg fram emot att se. Jag som var ganska närvös hade inget annat än "m-m-m-ange" på tungan.

Håll utkik efter bilder på min bilddagbok.

Hoooot

2007-08-24 @ 16:25:58

I detta inlägg skulle jag p.g.a. rubriken kunna posta en skit het bild på Wentworth Miller eller nån annan hootie, men istället skriver jag om vädret, haha!

Vad fan gör jag hemma? Det är liksom 26 grader ute i Stockholm. TJUGOSEX GRADER! Och det märks av, det känns så kvavt just nu i lägenheten. Jag borde egentligen ta en liten sväng runt i området, men just det; ska ju på grillkväll hos Johanna lite senare. Ser fram emot det!


Film: Charlies änglar - Utan hämningar

2007-08-23 @ 20:43:02

Ikväll klockan 21:00 (vilket är snart!) kommer en skön film som jag kanske sätt 100 gånger att visas. Ja, ni ser själva på rubriken vilken jag menar.
Jag måste verkligen rekomendera den för er som inte sätt den än.
Alltså klockan 21:00 på TV6, GLÖM INTE!

Handling:

Nästa köp: en enkel tygväska med tryck

2007-08-23 @ 20:28:51

Ååh, vad jag hatar att se när folk (speciellt i stan eller på söder) har de absolut snyggaste tygväskorna på axeln och inte jag, haha. Och jag menar då sån där praktisk tygväska som man får plats med allt i. Man brukar oftast ha sånna när man shoppar, men man kan ju bryta mot "regeln" och använda de till vardags. Med rätt tryck kan den matcha nästan vilken outfit som helst.

Jag såg förut att divided hade ett par tygväskor med coola tryck för en billig peng, alltså ska jag spana in de nästa gång.


Stilic Camillas coola tygväska som hon fått från Jojo & Malous visning.

Kanske en Parkas?

2007-08-22 @ 22:57:18

Kanske borde jag satsa på en Parkas? Men jag är dock tveksam på om jag skulle passa i en.  Jag har ju sätt en del som passar i de, men  nu när jag tänker efter har de varit rätt så långa. Kanske är det meningen att Parkaser nästan bara ska användas på de långa. Och jag är väl sisådär 1,67 cm.  Det är ju inte sååå långt.

Den är ju ändå värd att prova. Alltså, nästa gång jag hittar en sån ska jag pröva den.
 
Bilden ?http://shop.hm.com/media/products/555/ML555_0389_028R_58080.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Bild: H&M

Christina Aguilera är gravid!

2007-08-22 @ 22:34:36

Kanske inte den färskaste nyheten, men nu har man verkligen bevis på att Christina Aguilera är det. Hittade bilderna hos VeckoRevyn.

image487image488

Se så fräsch hon ser ut! Och sen ser hon inte lika skandalig ut som Nicole Richie. Sen är hon ju inte det heller.
Det ska bli kul att följa hennes graviditet. Go Christina!

Sommar, kom tillbaka!

2007-08-22 @ 19:46:10

image486

Snart är den älskade sommaren borta och det enda jag kan önska mig just nu är att den ska komma tillbaka. Denna sommar har ju varit skitrolig. Men sen kanske det är skönt med höst, eller vad tycker ni?

Halsduk

2007-08-22 @ 19:32:37

Till höst är det så himla skönt att ha en halsduk. Eller flera. Helst i olika färger och mönster och så fina att man vill gå runt i de jämt. Jag har hittat en sådan. Den finns på Indiska för 149 pix. Funderar på att köpa den.

image485
Bild: Fashiontropiken

typ kreativ? iaf lite

2007-08-21 @ 20:35:42

Har typ inte gjort något speciellt alls idag. Bara vilat ut hemma i lägenheten och inte tagit ett steg ut. Mest duschat, fixat håret (typ plattat lite), suttit en hel del framför datan och rensat och fixat i rummet. Det sistnämda känns så skönt att göra, eftersom jag spenderar en hel del av min tid hemma i rummet. Vad jag menar är att jag måste trivas.

Appropå mitt rum så måste jag snaaart ta en tripp till IKEA och köpa lite smått nödvändiga saker. Fast först måste jag komma på ett sätt att tjäna pengar. HE-HE.

Nu ska jag i alla fall vara lite mer kreativ och sy. Först ska jag sy klart ett par gardiner, sen ska jag aknske sy upp en klänning som jag fått av mamma.

Kyss Johanna

2007-08-21 @ 18:16:47

Jag är helt kär i detta armband. Har nog aldrig gillat nitar, men den här gången var det så jävla snyggt!
Det här armbandet är ett sånt armband som man har på sig när man känner att outfiten blev tråkig och man verkligen vill piffa upp den.

image484
Jag gillar främst de två högst upp; den turkosa & orangea.

Golddigger

2007-08-21 @ 15:42:46

Efter att ha varit hos Emelie igår och firat henne med tårta och saft (mums!) så stack vi till centrum för att bara snabbt kolla runt lite. Nikita hittade den Adidas hoodie som hon letat efter, men dock i fel storlek. Jag hittade först inget, men när vi gick in i JC's outletbutik hittade jag en guldig klänning/lång topp. Jag blev helt kär. 50 pix = Lycka.


Heheh, som ni märker har jag använt mig av paint.

Fan, hittar jag denna klänning från Vila slår jag nog till. Guld is the SHIT, ska ni veta ;)

Bh:n fyller 100 år!

2007-08-20 @ 23:06:05

Inte nog med att Emelie fyller år idag, utan det gör även Bh:n. Läste faktiskt det på Aftonbladet där dom även skrivit en slags tabell med lite historia om just bh:n.

image480

Nedräkningen kan börja

2007-08-20 @ 22:36:19

Sommarlovet är snaaaaart slut. Det är väl sisådär drygt en vecka kvar. Jag vet faktiskt inte om jag ska hurra eller gråta åt saken.
Åttan betyder ju ändå betyg, så ni kan ju förstå att jag är lite skraj. Men jag har bestämt mig för att verkligen ge gärnet. Jag vill verkligen satsa allt! Man kan ju säga att min framtid står på spel, alltså är ett IG inget allternativ för mig.


GRATTIS EMELIE!

2007-08-20 @ 11:35:33

Idag är det ingen vanlig dag, utan idag är det älskade Emelies födelsedag! Idag räknar man att hon har vart född i fjorton år! Det är tur det, för vad skulle vi göra utan dig, älskning?

(bild: Emelie)

The Voice igår

2007-08-19 @ 18:11:49

Blev påmind av Hedvig att skriva om gårdagens Voice '07 konsert. Hade ju glömt att skriva om det.

Det var galet mycket folk på kungsan igår, kan jag börja med. Jag som bott på runt sex olika ställen i Stockholm såg/träffade därför en massa personer som jag kände igen. Det var nästan lite sorgligt, speciellt när jag träffade några tjejer från Akalla som jag en gång vart bästa kompis med och delat massa minnen tillsammans med. Jag tror nästan att jag fick tårar i ögonen.

Fast sen ska jag ju berätta lite om konserten i sig och inte bara om vårt luff fram och tillbaka.


Först när vi kom till kungsan trängde vi oss lite fram, men inte mycket, för vi hade lärt oss från Nrj in the park att det skulle bli jobbigt.
Vi stog typ och väntade i runt 20 minuter på att allt skulle börja. De där 20 minuterna gick så snabbt, men det kan bero på att vi alltid gjorde nåt. Dansade och flummade är ju bara två saker. Gud, jag tror de som stog runt om oss blev lite små arga för allt vi gjorde. Sorry, men det är konsert guys.

Haha, jag kommer ihåg hur vi försökte komma med på storbildsskärmen, men att de inte ville filma mot vårt håll. Fast Hedvig såg man ju två hela gånger där. Haha, ni skulle höra när jag såg henne på skärmen, jag typ halvskrek "men hallååå, hon känner jag ju! Det är HEDVIG!"

Artisterna som kom var faktiskt inte de bästa, men de var ändå värda att lyssna på. En del i alla fall.
Jag vet inte varför, men KNA connected är så sköna. Älskar deras låt "Back when i was" och typ den andra de sjöng (låtnamnet någon?). Älskade speciellt när den långa killen i gänget sjöng "i'm a really nice guuuuuuuy"

Bilden ?http://www.thevoice.se/commonfiles/files/21477.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
(bild: The voice)

Förresten, vet nån varför inte Coolio kom? Han skulle ju vara där! Eller var det bara jag som missade honom?

Inspiration

2007-08-19 @ 13:36:56

image478
Vanessa da Silva, Spring/Summer 06

Luggen i bilder!

2007-08-19 @ 13:27:33


inte de bästa bilderna, men de duger ;)

De senaste dagarnas shopping

2007-08-19 @ 12:55:15 1. Blå oversize tröja, Indiska. 74,50 kr
 2. Silvrig kjol, Gina Tricot. 29 kr
 3. Grå t-shirt (fått av mamma), JC
 4. Vitt brottarlinne, H&M. 29,50 kr
 5. Turkos-randigt linne, Indiska. 24,50 kr
 6. Rosa-randigt linne, Indiska. 24,50 kr
 7. Vit oversize tunika, Gina Tricot. 29 kr
 8. Svart partytopp som ska fixas, Gina Tricot. 29 kr 1. Örhänge, Gina Tricot. 15 kr
 2. Örhänge, Indiska. 7,50 kr
 3. Elefant-krok, Indiska. 12,50 kr
 4. Ring, Accesorize. Runt 30 kr
 5. Läppglans, Pashion. 10 kr
 6. Läppglans, Indiska. 9,50 kr
 7. Sminkbox med smink i, H&M. 39,50 kr
 8. Neccesär, Indiska. 10 kr
 9. Uggle-halsband, Indiska. 19,50 kr
 10. Värmeljushållare (4 st), Indiska. 5 kr
 11. Bordstablett, Indiska. 7,50 kr

Fyndat or what?Hej på dig! Ja, du med den snyggaste killstilen!

2007-08-19 @ 00:14:20


(bild: The best of Gefle)

Fy fan vad snyggt. Jag typ smälter. Det var ett tag sen man såg en kille med sån himla snygg stil. Jag gillar i princip allt.
Jag kan inte förstå det där med färgerna, allt passar ju perfekt tillsammans! Appropå fägerna så är hans solbruna hy inget att klaga på (detsamma gäller utseéndet. Hehehe).
Ja ni, en bild säger mer än tusen ord. VERKLIGEN.So sweet, so beautiful

2007-08-18 @ 15:53:03

image461
Jag kan inte sluta tycka att Emma Watson är söt. Och vacker för den delen.
På premiären av den senaste Harry Potter filmen såg hon så himla WOW ut. Haha, bra sätt att beskriva eller vad?

Och så kan man inte mer än att önska sig den där Chanel haute couture klänningen. GAAH!Dutty Wine

2007-08-18 @ 15:43:14

Jag har fortfarande inte sökt in på någon sport, förutom en streetdans som jag tydligen inte kommit in på vilket är synd. Men jag känner att jag behöver sporta. Kickboxning verkar skitgrymt och intressant. Tror jag ska söka in på det.

Haha, sen har jag hittat en dansstil som är värsta skön. Den kallas Dutty Wine. Man borde lungt börja med den om man gillar att skaka på rumpan. Visst kan jag gilla det, men asså jag vet inte.. Dutty Wine känns ändå liiite för mkt skaka-på-rumpan för mig. Anyway, här är ett bra exempel på dansen.
På engelska Wikipedia stog det några rader om att Dutty Wine kan skada kroppen lite;
 "Some doctors have warned against performing the Dutty Wine, claiming it may cause serious muscle trauma, and ligament damage."

Ett undantag?

2007-08-18 @ 00:42:04

Jag brukar inte gilla högmidja på jeans. Speciellt inte när jag såg dessa eiffeltowers från Chep Monday. Jag ville nästan spy. Nästan, ja.
Men sen har jag aldrig trott/tyckt att jag någonsin kommer passa i hög midja på byxor. Jag vet fortfarande inte eftersom jag vart så feg och aldrig provat ett par. Men nu vill jag faktiskt prova ett par. Och de kommer från Lindex och ska kosta endast 79,50 kr på rean. Billigt som jag-vet-inte-vad.

Tror jag tar en sväng förbi centrum imorgon (eller okeeeej - idag) innan The Voice.


(bild: knaskatt)

Hej, jag handlar på ICA och gillar Whyred!

2007-08-17 @ 19:07:04

Snart tror jag att alla fashionistas kommer att hänga på ICA. Speciellt snart när Whyred & ICA lanserar en kasse som säljs till förmån för Världsnaturfonden (WWF). Såklart designar Whyred kassen.

Läs mer här.

LUGG

2007-08-16 @ 20:25:43

När jag kom hem igår från Ung08 var nästan det första jag gjorde att ta tag i en sax och börja klippa i luggen. Jag var så trött på sneluggen och ville testa nåt nytt. Dessutom hade jag velat göra det ända sen i vad vare... äh, nägra månader tillbaka i alla fall.

Tyvärr har jag ingen bild just nu eftersom jag glömde kameran i Nikitas väska, men jag kan ju beskriva hur jag gjorde det? Låter dumt, för alla vet ju att det ända man behöver göra är att greppa tag i en sax. Men jag tycker ändå inte det. Vill man ha den så jämn som möjligt ska man anstränga sig lite mer.

Hursomhelst, först drog jag fram hela min långa snelugg och fixade med benan runt om den. Sen delade jag in den i en tydlig mittbena. Jag ville inte blöta hela luggen så jag tog bara snabbt lite vatten och skvätte på. Sen klippte jag den först lite längre än vad den skulle vara, sen jämnade jag den tills den blev kortare. Nu vet jag inte hur jag ska beskriva den, men den liknar väl en aning Elin Klings, fast typ en och en halv centimeter kortare, hah.

Bilden ?http://www.stureplan.se/articles/4036/images/article_image_9466900cd9e50cd5.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
(bild: Elins blogg)

BILDER KOMMER!

Ung08 igår & kanske en stund idag

2007-08-16 @ 11:03:34

Glömde ju berätta om igår då vi var på Ung08. Egentligen hände det inget VÄLDIGT speciellt, utan det var mer hälsa på folk, prata & gå runt. I slutet hade jag och Nikita tänkt utmana varandra på nån dansgrej som de hade i ett tält, men när vi kom dit skulle de stänga. Hah, så typiskt, eller hur?

Vi tänkte kanske gå dit idag en kort stund kanske, eftersom jag ändå ska till tandläkaren som ligger i stan. Men sen ska jag även köpa nåt till Emelie, eftersom hon fyller år om fyra dagar.


UPDATE:
Det blev ingen Ung08 idag, istället gick jag runt själv i stan och höstshoppa och spanade lite. Tog med mig en hel del hem, men eftersom jag glömde kameran i Nikitas väska så kan jag inte visa upp de idag, men håll ut! ;D

En kort rapport

2007-08-15 @ 01:46:19

Jag var på tjejmiddag hos Nikita. Nu ska jag sova över hos Nikita. Imorgon blir det Ung08. Jag är så tråkig och det här blogginlägget är likaså. Godnatt!

Dagens händelser

2007-08-14 @ 14:40:16

Känns som om det är mycket som händer idag, fast det är nog bara några få saker ändå. För en gångs skull använder jag bloggen som en kom-ihåg-blogg då min hjärna snart tappar allt jag har där. I alla fall av det jag ska göra idag (om allt går som planerat).

-  Duscha
-  Noppa ögonbrynen
-  Skriva den där listan som jag tjatade om igår på bloggen
-  Kanske sätta in lite bilder på bdb:en
-  Kolla in några webbshoppar och ja, skriva saker jag vill ha från de på denna lista
-  Träffa girlsen och ha tjejmiddag hos Nikita

 


Ett hav av begär

2007-08-14 @ 00:12:17

Snart blir jag sinnessjuk. Så mycket fina kläder ute i butikerna just nu och jag vill ju förståss ha ALLT. Men det går ju såklart inte när man har en sån budget som jag har. Det ända sättet att visa det här är att skriva en lista. Det är nog nästan den ända lösningen. Men det gör jag inte idag, det får bli imorgon istället. Är för förvitrrad för att ens börja på en nu.

image460
En bild från marocko som verkligen inte har något med inlägget att göra. Men vi kan ju säga att den dämpar faktumet med att jag är förvirrad. Eller inte.

Jag <3 VERKLIGEN min säng

2007-08-13 @ 22:32:39

Ååh, jag kan inte beskriva min kärlek till.. sängen. Tragiskt, jag vet. Men jag kände verkligen att jag behövde säga det. Brukar inte ni sakna er säng när ni är ute och reser, sen när ni kommer hem verkligen sova rejält i den så att det nästan känns som om den slits ut till 100 %? Det brukar jag i alla fall.

Over and out, love your bed.

Shopping-attack, typ

2007-08-13 @ 22:18:27

This it how it starts: jag, Gisella, Dita, Emelie & Nikita skulle äntligen träffas idag ALLA tillsammans vilket vi inte riktigt gjort på mer än en månad. Vi tog det lungt, fikade/åt på donken och när vi precis skulle ut därifrån får jag en sån där jag-MÅSTE-shoppa-något-nu-attack. De andra ville egentligen inte in i någon butik alls, men jag fick de att gå in i åtminstonde två. Själv smet bokstavligt talat jag och Nikita till två affärer när de andra inte såg. Och det var tur det för i en av de (Lindex) hittade jag en så mysig höst-tröja i senapsgult för endast 49 kronor!
Och i den butiken jag fick gå in på (Gina Tricot) hittade jag en skön, lite maskulin tröja. Egentligen tvivlade jag lite på den, men slog till ändå. 199 kr fattigare var jag när jag gick ut ur den butiken.

image459

Efter den ganska korta shoppingrundan stack vi till farsta badet och bara chillade på bryggan med fötterna i sjön. Härligt värre!

Min iPod gillar Rihanna

2007-08-12 @ 23:15:16

http://www.viva.tv/Common/Image/field/pic_article/id/33489/filename/rihanna2.jpg
(Bild: Google)

Jag har verkligen fastnat för några av Rihannas låtar. Visst, Umberella är uttjatad och allt, men den kan faktiskt passa vid vissa tillfällen. Texten i den låten är faktiskt bra.
Hate that I love you med Ne-Yo är väldigt bra den med. Plattsar så bra i min iPod, faktiskt. Precis så gör Cry också.
Don't stop the music är så skön att lyssna på. Tempen är helt härlig och får mig att vilja dansa direkt.
Shut up and drive kanske inte är den bästa låten, men den är ändå så bra att den hamnar i min iPod.

Förresten kände jag att jag behövde en musik-kategori, så jag skapade en.Ny design

2007-08-12 @ 22:51:17

Som ni ser har jag gjort så att bloggen fått ännu en ny design. Denna gången måste jag åter tacka Emelie eftersom jag lånade lite ganska mkt av hennes mall. Hoppas det är okej med dig? TACK, i så fall.

Om ni har någon fin bakrund som ni tycker skulle passa min blogg är det bara att skriva in länken till mig.
;D

Nämen oj, must-haves överallt

2007-08-12 @ 13:46:06

Bara för att jag skrev om skinnjackan ska jag hitta en massa andra fina saker som jag bara känner att jag måste ha. Som t. ex. denna blus från indiska. Söt som fan. Och ganska Sofia. Tänk er bara den med ett par svarta stupisar och kanske låga pumps. Ett personligt halsband till skulle inte heller vara så fel. FULLTRÄFF ju! Den ser i alla fall fin ut på bilden.

Och sen hittade jag en massa saker på H&Ms webbshop som jag känner är väldigt nödvändiga i min garderob. Men de sakerna jag hittade på webbshoppen tror jag finns i butiken. Så genom att gå och köpa IRL kan man ju spara fraktkostnaden.
Hursomhelst
, det jag hittade var två ganska vanliga tröjor. En i olivgrönt och en i mörkgrått. Sen ett par mörka jeans som liknar Nikitas. Om det nu inte är de? Help, Nikita? Ett vanligt grått linne behövs nästan alltid, så den ligger på listan den med.
Eftersom jag har förlite turkosa plagg så skulle det vara bra om jag köpte denna tisha. Sen att ha en tunika på hösten är verkligen aldrig, aldrig fel.


Den ultimata skinnjackan?

2007-08-12 @ 13:02:00

Jag är ingen skinnjacke-nörd. Det ska ni veta. Jag är inte heller nån jack-nörd överhuvudtaget. Jag har väldigt svårt att hitta en som jag faktiskt tycker om. Och när det gäller skinnjackor är jag bara för kräsen. För stora fickor, för lång, för glansig, o.s.v. Men idag när jag kollade runt på denna roliga blogg hittade jag minst sagt ett inlägg där ägarinnan av bloggen visade upp ett av hennes senaste köp - en skinnjacka. Fast det var inte bara en skinnjacka, utan det var en skinnjacka precis i min stil.

98065-449
(Bild: Karin Olofsson)

Hon hade inte skrivit något i inlägget om vad den kostade eller vart den kom ifrån, men när jag klickade på kommentarerna och scrollade ner såg jag att hon skrivit lite om jackan. Såhär skrev hon:
"Var så många som undrade samma fråga så jag svarar här en gång för alla.
KÖPT: Zara Hamngatan Stockholm
ÄKTA: Ja
HA PÅ: Helt helt underbar, skön, mjuk, bekväm, stretchig
PRIS: ca 1200 svenska kronor
ja nyligen kommit ut.. ni gör inget dåligt köp om ni också köper den.. då kan ni joina min klubb."

Jag vill hemskt gärna ha jackan, men jag tror jag väntar en månad till så att jag har råd med den. Sen kanske jag till och med hittar en finare? Gud vet.

I'm back as black

2007-08-11 @ 18:45:01

Rubriken säger egentligen allt. Igår sent på natten kom vi tillbaka till Sverige efter hela tre veckor (och två dagar) i Marocko.
Låt mig bara säga en sak till er alla - åk aldrig på semester i mer än två veckor. Man mår helt klart inte bra av det. I alla fall inte den sista veckan för då smakar inte maten nåt och man har tröttnat på landet och så börjar man sakna sina nära mer än vad man gjort tidigare. Det var så för mig i alla fall.
Men det där var hittills bara nackdelarna. Det fanns en mängd med fördelar, som stranden. De två första dagarna då vi bodde hos farmor höll jag seriöst på att bli galen. Jag hade inte besökt marockos finfina stand Mehdia på 4 år och nu när jag var i det landet skulle jag få vänta ytterligare två dagar. De två dagarna kändes som en hel vecka.

Kort sagt så gjorde vi inget väldigt speciellt på resan. Bada, sola, äta & sova, om man ska beskriva det så. Men vad gör man egentligen mer? Eller okej, kanske gjorde lite mer än det som att t. ex. hälsa på lite släktingar och shoppa, men that's it.
På tal om shopping så köpte jag några saker. Inte sååå märkvärdiga, men ändå nåt som får mig att tänka på landet. Kanske visar de senare på bloggen om jag orkar, vilket jag inte gör för tillfället.

Ja people, det var det. Kortsagt var resan helt otroligt rolig. Vill tillbaka till Marocko, men om ett tag för nu vill jag bara njuta av Sverige. Bilder från Marocko kommer senare.