Borde skrivit igår

2007-09-22 @ 13:34:35

Känner nu att jag borde skrivit igår om hur dagen var och så vidare. Men äsch, det kan göra det nu:
 
Kommer ni ihåg att jag tidigare skrev om att vi skulle ha SO prov igår (Fredag)? Det hade vi!
När jag och Emelie skulle plugga på torsdagen gick det åt helvete. Vi hade roligt istället och flummade runt. Fan vi måste ändra på det där, haha. Men några frågor hann vi gå igenom. Men till provet var de ganska onödiga, för ingen kom liksom med. Typ i alla fall.
 Men just det, sen när jag skulle plugga lite själv den kvällen så somnade jag skitenkelt och jättemånga gånger. Kommer ihåg att jag tänkte "Jag förtjänar det här. I alla fall 5 min" och sen paff så somnade jag. Sådär fortsatte det några gånger och nu i efterhand så ångrar jag det en bit.
På provet hade jag lite svårt med en fråga och det var den jag hade slarvat med att plugga på.
Men sen hann jag inte klart med provet. Hade en uppgift kvar och lite småsaker däremellan. Pratade med min lärare och hon sa att det gick bra om jag fortsatte med det någon annan gång. Lycka var då ordet.

Eftter skolan igår stack vi hem till Emelie för att hon skulle sitta barnvakt åt hennes lillasyster Elin. Var inte där så länge, men vi hann trotts det göra en del, som att skratta skiten av oss, haha!

På kvällen var jag ju skittrött och så, men jag hade lovat min brosa Mickey att kolla på Green Street Hooligans med honom vilket jag fick göra.
Filmen var för i övrigt skit bra! Så sorglig i slutet. Men för er som är intresserade av fotboll som vill granska mer i hur det funkar att vara huligan (det lät ju konstigt. Meningen då) och så borde verkligen se den. Ni andra med!

Innan jag avslutar inlägget tänkte jag bara säga FÖRLÅT till alla mina läsare. Jag har börjat blogga vid sämre tillfällen och jag har tydligen slutat svara på kommentararna. Ändring på det ska ske!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback