Beauty Secrets

2006-08-17 @ 18:38:39

 
Lolita utmanade förut oss alla att göra en lista med våra 9 beauty secrets. Ja, här har du mina. Notera att det mest är hälso-tips.

1. Vatten: Dricka bör man, annars dör man (  ;  )  ). Vatten hjälper dig med en hel del saker, som din hud. Drick extra mycket vatten nu på sommaren (som snart är slut  : (  )

2. Ät dig aldrig över mätt: Det har jag haft svårt med eftersom jag brukar ta för mycket på talriken och sedan är jag tvungen att äta upp allt för att inte få skuldkänslor. Ta hellre lite mat i taget än för mycket på en gång, som min Farmor brukar säga.

3. Unna dig ibland lite vardagslyx: Gör en smoothie. Släck lamporna - tänd ljusen. Tänd rökelser. Tag fram ett manikyr-set eller nagelacket och börja måla, fila samt vårda dina naglar. Tag även fram din favorit tidning och läs en sida medan din nagel torkar. 

4. Rengör alltid: Har du under dagen haft på dig smink? Isåfall är det superviktigt att rengöra. Välj en mild kräm, själv använder jag en från ACO, som enligt mig är superbra. Avsluta gärna med ansiktsvatten.

5. Smörj in dig: Jag gillar att smörja in min kropp med The body shops produkter som jag finner vårdande. Body butter är en favorit. Gör det varje dag och du kommer se och känna en viss skildnad.

6. Gå på promenader: Försök med att gå en promenad innan du har ätit frukost (jag ska börja göra det, men jag har faktiskt gjort det och jag tyckte det var skönt), och en efter middagen, eller på kvällen. Var extra snäll mot grannarna - ta med deras hund. Jag kan nästan garantera dig att du inte kommer att ångra dig.

7. Sminka dig "rimligt": För mycket smink på fet hy visar att du ser "smuttsig" ut. Har du fet hy ska du även skippa feta foundations och andra feta makeup-krämer.

8. Slipp ringarna: För att slippa de fula, mörka ringarna under ögonen borde du se till att få en riktigt god sömn. Gärna minst 8-9 timmar - per natt. 

9. Duscha inte varje dag: Jag vet att det kan låta äckligt, men så berättade en doktor för min mamma en gång. Duscha varannan dag, istället.

Bild: Lolita

Kommentarer
Postat av: Proma

Tjena tjena, Ja de låter äckligt!! Men kan inte liksom låta bli en del av min vardag.

BtW I Love your blog!!!

Postat av: Anonym

Like your blog! Men ska man inte ta ansiktsvattnet INNAN man smörjer ansiktet?

2006-08-17 @ 21:04:05
Postat av: Sofia

Proma: Haha, aa...man får ju välja om amn vill göra det varje dag eller inte, själv. Tack! : )

Anonym: Tack : ) Man får bestämma det själv, men jag tror jag har läst om att man ska göra det efter.

2006-08-17 @ 21:22:37
URL: http://rosette.webblogg.se
Postat av: Farangis

anonym: Man ska rengöra med resngöringskräm först, sedan ansiktsvatten =) Självklart ska man avsluta med vanlig ansiktskräm efter!

2006-08-18 @ 02:51:14
URL: http://Farangis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback