Snö of Sweden

2007-01-31 @ 12:41:09

Det svenska märket Snö of Sweden är känt för sina otroligt fina smycken. Färgglada och med många detaljer är bara två av alla kännetecken för deras smycken. Gå bara in på deras hemsida och kolla. Jag kan lova, man får lite craving attacker.

Igår kom mamma till mitt rum med en liten smyckespåse. Innuti den så fanns det två turkosa smycken. Ett armband och ett halsband. Mamma berättade att hennes kompis hade gett henne den, för att sedan ge de till mig. Hennes kompis hade fått de från någon tidning, eller nåt sånt. 
När jag kollade på smyckerna så såg jag plötsligt nåt som hängde. Nej, inte var det ett hänge, utan mer som ett signum för märket. Jag kollade lite närmare, och vad står det där? Jo, det står "Snö". Helt plötsligt kom jag och tänka på märket Snö of Sweden. Jag spanade efter ett tag in deras hemsida, och på deras smycken så hängde samma signum.

Alltså har jag visst fått smycken från Snö of Sweden. Inget märkvärdigt egentligen, men bara lite roligt. Det kom av en slump. Om jag kommer använda de är jag inte säger på, men kanske på sommaren då, eftersom turkos är mer en sommarfärg än vinterfärg. En sak jag i alla fall är säker på är att mina smycken blir bara mer och mer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback