MTV Video Music Awards

2006-09-03 @ 21:15:43

Den 31 augusti var det MTV Video Music Awards. Jag gör som några andra och skriver lite om vad kändisarna hade på sig.

(Jessica simpson, Paris Hilton, Christina Aguleira *2, Nicky Hilton)

Jessica Simpson. Jessica har under en lång period haft svårt att bestämma sig. Iblande vill hon se mer classy ut, dum blondin:ig ut, trashig ut. Ibland kan hon passa i vissa outfits, och ibland inte. Med denna outfit ser hon lite rundare ut än vad vi är vana att se henne. Men jag måste ge henne poäng för det fina håret.
SS+. Två plus Sofior av fem.

Paris Hilton. Paris är känd för att gå runt på galor och se trashig ut. Ja, ibland ser hon för mycket bimbo ut. Men Paris, vem sa att det var en bakelse-gala, till dig? Sminkningen var dock söt. Lite Twiggy känsla på ögonfransarna.
SSS. Tre Sofior av fem

Christina Aguilera. Med sina mörka läppar, sitt Marilyn Monroe hår så går hon sakta in på MTV VMA röda matta, som den största stjärnan. Hon ser verkligen ut som vår tids Marilyn Monroe. Klänningen kanske inte skulle klä alla, men på henne sitter den snyggt. Hon är rätt så lik Gwen Stefani i The aviator.
SSSS. Fyra Sofior av fem.

Nicky Hilton. Först var Nicky känd för sin dåliga smak på b l a sina designade kläder, men för inte så länge sen så ändrade hon stil totallt och blev då känd för sin goda smak. Svängit, jag vet. Nu börjar hon gå raka vägen ner till bohem-träsket. Men lite Chick se hon i alla fall ut.
SS. Två Sofior av fem.


Bilder: Getty image

Kommentarer
Postat av: glödhett

var repris igår på TV

Postat av: glödhett

Jättefin blogg

2006-09-04 @ 15:26:41
URL: http://glodhett.blogg.se
Postat av: Sofia

glödhett: Och jag missade det - som vanligt. Typiskt mig. Tack! : )

2006-09-04 @ 15:39:28
URL: http://rosette.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback