Modeveckan i NY

2006-09-18 @ 18:39:45

Som alla vet så pågpr modeveckan i New York. Tråkigt nog så är det inte jag en av dem som sitter i "front row", istället sitter jag på lektioner i skolan. Pretty booring? Jepp, i think so. Men som tur är finns internet. Så här kan jag sitta och låtsas som om jag sitter i "front row", kan man säga i alla fall.


98065-88
Bild 1 Marc Jacobs är fortfarande lite känd för lager-på-lager stilen. Ja, den håller i sig, men nu är deras nya "syfte" 'naturligt blandat med glamour' Fantastiskt, enligt mig.
Bild 2 Den lilla svarta är fortfarande inne, men nu kan man även om man har en brun kort klänning kalla den "den lilla bruna". Matcha gör man med naturlig sminkning och en liten färgkick (som på t.ex. modellens läppar).

98065-93
Bild 1 Rosetter. Är dem inte underbara? Nu i höst är det superfint med ett band i midjan. Storleken väljer du själv.
Bild 2 Den dolda fickan har vi sett mycket av från bl.a. Chloé. Den är väldigt praktisk. Väldigt diskret också.

98065-89
Volanger, volanger och ännu mer volanger. Under modevisningarna så valde designerna att visa sina plagg med en förkärlek - volanger. Det finns folk som tolkar ordet "volanger" fel; dem tror att man menar volangkjol.


98065-92
Markerad midja har varit inne så pass länge så att man nästan inte kommer ihåg hur den kom "fram" och när den börjades användas (70-talet är inte det jag menar). Några är trötta på den och några inte. Jag personligen är inte trött på den. Den får faktiskt vara inne hur länge som helst.

98065-87
Paris Hilton och Nicky Hilton fick såklart sitta på "front row" och där satt dem ärven i väldigt fina frisyrer, sminknig och Nicky satt finfint i sin underbara stickade klänning.

Kommentarer
Postat av: Proma

FIna tyger :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback