Några favoriter från My wardrow

2006-10-15 @ 11:59:32

Efter ett snabbt kikande på hemsidan my-wardobe.com hittade jag några av alla favoriter som jag tänke visa. Som ni ser så har jag en ganska enkel och sval stil. Jag gillar inte att ha så mycket färgstarkt, men lite kan man ha då och då.


♥ Egentligen gillar jag inte så mycket rosa, men koftan från Gharani Strok kunde jag bara inte motstå att gilla. Jag skulle matchat den med något gräddvitt... Maybe See by Chloe kjolen ?

♥ Den gråa klänningen kommer från Heart made och är absolut SÅ Sofia. Den ser bara för gosig ut, eller hur? Jag skulle tänka mig att ha den med de omtalade H&M knä strumporna.

♥ Den som känner mig vet att jag är en riktig koft-junkie. Det har jag alltid varit och kommer alltid att vara. Den här koftan har som ni ser dödsskallar på sig, vilket är ovanligt mig. Men den var ändå för fin. Koftan kommer från See by Chloe.

♥ Den sista, men inte mista plagget kommer ifrån See by Chloe, den med. Den är bara SÅ Sofia, den med. Åh, vad fin, vad fin.. Den är nästan som en ballongkjol, fast ännu sötare, finare och aa.. Ni förstår.

Bilder: My wardobe


Kommentarer
Postat av: hannah

SNYGGT!

Postat av: Sofie

åh den rosa koftan var supersöt!

2006-10-18 @ 11:52:44
URL: http://www.thedressingroom.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback