Vem vågar ta hjälp av Zoe?

2006-08-08 @ 21:20:53


Ända sen Rachel Zoe (till vänster) kom in i Nicole Richies liv, så har nästan allt förändrats. Vi brukade se att Nicole såg glad ut i sina kläder, d.v.s. att hon faktiskt tyckte det var skönt att gå i de och att de var fina. Nuförtiden så har hela hon ändrats. Ny stil, ny attityd och värst av allt: ny kropp. Här har ni bildbevis samt textbevis på att Nicole faktiskt har ändrats väldigt mycket.

Men Nicole är inte den ända som utsattes för det här utan även hennes vän Lindsay Lohan och Misha Barton (som det sakta - och nästan osynligt - sker saker på) Enligt mig så är det mest saker som händer på Nicole, därefter Lindsay som fortfarande har lite av sin gamla klädstil kvar, Misha likaså.

Vem vågar egentligen ta hjälp av stylisten Rachel Zoe? Inte jag i alla fall. Jag vill inte riskera att se undernärd ut bara för att en som tycks skapa mode-detaljer tar så mycket betalt för en träff som egentligen inte behövs om man har koll på saker och ting. Har man inte koll på saker och ting så får man väl försöka skaffa lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback