Asos-listan

2006-08-11 @ 23:12:44


Eftersom jag har varit i Turkiet två veckor, så har jag inte kommit igång med exakt allt. Men nu, när jag var inne och spanade på Asos hemsida så hittade jag några söta saker, som du ser om du klickar på den markerade texten.

En av de sötaste klänningarna Asos någonsin skapat. Jag gillar den som är av färgerna Grå/Silver, mest, men de andra skulle jag inte heller tacka nej till. Men ack, så dyr.  

Snart går alla fashionistas runt i de - knästrumporna. De har även blivit favoriter hos mig. Om jag skulle satsa på knästrumpor så skulle jag valt lite tjockare - som Kate (bara det att hon har strupisarna. Kanske ska satsa på de istället. Hmmm...)

Söta, underbara, flickiga rosetter. Jag är just nu helt galen i rosetter. De är bara FÖR fina. Tänk att ha ett sådant här skärp. Den skulle jag inte tacka nej till. Däremot så gillar jag inte knapparna som man annvänder när man sätter på skärpet.

Den här mixern behöver jag, so bad. Nu har jag gått och suktat för länge. Ska ta och leta efter en liknande annars så blir det snack med föräldrarna.

De här är bara för gulliga. Nästan finare och stiligare än Louboutinen själv. Kunde jag gå i de och om jag var lite äldre så skulle de vara mina snarast.

Länge har jag suktat över denna blus. Varför? Titta bara på jordgubbs-knapparna och de finfina små volangerna. Kanske dags att slå till(?)

Jag tänker inte göra den här listan för lång, så nu sätter jag ett stop.
- Nu utmanar jag er alla att lista ut några av era habegär, från Asos.

Kommentarer
Postat av: Anonym

så söta plagg! men asos är sannerligen inte lätt att beställa ifrån! ;)

2006-08-12 @ 13:49:41
Postat av: Hanna

från mig! hi! ;)

Postat av: Sofia

Hanna: Jag som trodde att det var enkelt.. Hade väl fel : S

2006-08-12 @ 16:41:49
URL: http://rosette.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback